MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For første gang i tre år: Cirkus Arena klar med kæmpe familieshow i Odense

Af Christina Frederiksen

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum med et storslået familieshow fra 25. til 29. maj i Odense. Bubber og Julie Berthelsen er i spidsen for festforestillingen, Cirkus ifølge Bubber 2, og med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!

Forestillingen bliver afviklet i Cirkus Arenas splinternye telt, hvor Bubber og Julie præsenterer fortryllende jonglører, sjove klovnerier og vilde luftnumre. Oplev de dygtige trapez-artister, Flying Wulber, når de svinger højt oppe under teltdugen og flyver i luften i hæsblæsende tempo fra trapez til trapez – endda med bind for øjnene.

Bliv blæst bagover af de imponerende robot-breakdansere, der kan bøje deres kroppe på de mest utænkelige måder og oplev muskelbundterne Duo Costache, som kan præstere de vildeste ting med deres tænder, når de balancerer i luften på deres perch-stang.

Mød også de sødeste hunde, og nyd Julie Berthelsens smukke sangstemme, der kæder det hele sammen i manegen. Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena langt om længe atter slår teltet op i Odense.

“Det glæder mit hjerte, at cirkus er tilbage på landevejen og igen kan samle store og små om en fælles oplevelse. Sådanne oplevelser har vi manglet, mens coronaen tvang cirkus i vinterhi. Til gengæld har vi i Cirkus Arena brugt ventetiden på at skabe det bedste show, og med Julie Berthelsen og Bubber ved roret er der garanti for, at det bliver en fest,”  siger cirkusdirektør Benny Berdino.

Vinder ved Den Danske Cirkuspris

Cirkus Arenas forestillinger er blevet særlig godt modtaget af publikum, anmeldere og prisjuryer. Senest i sidste sæson hvor Cirkus Arena vandt begge cirkuspriser for ‘Årets Talent’ og ‘Årets Bedste Nummer’ ved Den Danske Cirkuspris. I 2022 fortsætter Cirkus Arena den fornyende stil med rod i det klassiske cirkus, når de fejrer 65 års jubilæum med nye vilde tricks i ærmet.

”Jeg er stolt over, at jeg skal være med til at præsentere Cirkus Arenas 65 års jubilæumsshow. Selvom forestillingen hedder Cirkus ifølge Bubber 2, bliver det ikke den svære 2’er, for det er jo egentlig 10. gang, jeg rejser med Cirkus Arena. De første gange var bare i 90’erne. Jeg glæder mig til, at vi skal lave cirkus igen, og så ovenikøbet med et jubilæum og Julie Berthelsen ved min side,” siger Bubber.

Forsalget er begyndt på www.arena.dk

Hvad: Cirkus Arena kommer til Odense

Hvor: Dyrskuepladsen

Hvornår: 25. maj kl. 17, 26. maj kl. 14, 28. og 29. maj kl. 12 og kl. 15.30

Del artikel

Andre læser også