Cocktail-konge på MASH: Fynsk bartender er en af verdens bedste

Skrevet af: Morten Hopballe

Har du nogensinde fået drinks på MASH i Odense?

Ellers får du lige en ekstra god grund til at smage dem. For ud over, at de smager fantastisk, så er det en af verdens bedste bartendere, der mikser dem.

Odenseaneren Rasmus Greve Christiansen, der står bag baren på MASH Odense, er netop blevet nummer tre i bartenderkonkurrencen “The World’s Most Passionate Bartender Competition” i Barcelona.

Han blev af dommerne fremhævet for sin signatur-cocktail, The Carajillo Old Fashioned, og for sin passion for at shake cocktails.

Først lidt skuffet

“Jeg vil selvfølgelig gerne vinde, så først blev jeg lidt skuffet – vi var trods alt kun fire i finalen, så jeg var tæt på – men da jeg havde sundet mig, var jeg vildt glad; jeg var trods alt oppe imod 15 superdygtige bartendere fra hele verden ,” siger Rasmus Greve Christiansen og tilføjer:

“Det har været en sjov og virkelig udfordrende oplevelse. Man bliver tvunget til at tænke kreativt, når man skal arbejde med den samme spiritus tre dage i træk. Desuden har jeg fået en masse inspiration fra de andre landes deltagere, som jeg kan bruge hjemme bag baren.

Jeg er selvfølgelig glad for min tredjeplads, men jeg sætter næsten endnu mere pris på den sparring og inspiration, jeg har fået fra netop de her dygtige bartendere.”

Det er her – i baren på MASH – at Rasmus Greve Christensen normalt lader sine bartenderevner komme gæsterne til gode.

Kunderne skal have en god oplevelse

I “The World’s Most Passionate Bartender Competition” var passion den nøgle-ingrediens, der blev lagt mest vægt på.

Når en bartender overfører sin energi og entusiasme til sin cocktail, bliver smagen og resultatet mere unikt, og man havde derfor ikke ønsket at arrangerer endnu en konkurrence baseret på kompleksiteten af cocktails, men i stedet at sætte fokus på og belønne den bartender, der bedst formåede at overføre passion og karakter til sin cocktail. Og det formåede Rasmus Greve Christiansen altså:

“Det handler selvfølgelig om at lave en god cocktail, men man skal også kunne fortælle historier og give folk en god oplevelse. Det kræver passion for faget,” siger den odenseanske bartender, der startede som bartender på Café Kræz for fem år siden og nu lever af det:

“Selvfølgelig vil jeg gerne være den bedste, men hellere i baren overfor kunderne end til en konkurrence. Konkurrencerne er sjove, men det er arbejdet som bartender, der har klart størst fokus. Jeg går meget op i at gøre kunderne glade.”

Drømmer om sin egen bar

Lige nu foregår det på MASH, men Rasmus Greve Christiansen drømmer om en dag at åbne sin egen bar:

“Jeg arbejder et dejligt sted, hvor der er masser af muligheder, så jeg tager det stille og roligt, men fremtidsdrømmene hænger sammen med bartender-professionen. Jeg vil gerne åbne min egen bar i Odense,” siger den dygtige bartender.

Vinderen af “The World’s Most Passionate Bartender Competition” blev Martin Kramer fra Tyskland, efterfulgt af Joe Macbeth fra England og altså med Rasmus Greve Christiansen fra MASH i Odense på en flot 3. plads.

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.