Den SKAL smages: Ny cocktailbar serverer en cocktail med guf

Af Mathilde Mågård Hansen

I weekenden blev dørene slået op i Storms Pakhus for første gang efter flere måneders nedlukning.

Det betød samtidig også et pænt goddag til en helt ny cocktailbar i Odense, som har fået en prominent placering i det store Streetfood-marked.

En af de nyheder i cocktailbaren, som i hvert fald vækkede opsigt, var en cocktail med guf.

Altså den slags guf, som du får nede i iskiosken.

Og lad os bare slå fast med det samme; den SKAL smages.

Man kan i hvert fald snildt køre et par eller 10 ned af den cocktail, og pludselig føler man, at man er med i audition til den næste DRUK.

Lavet på fynsk gin

Den allerede berømte cocktail kalder de for Utidigt sjåk”.

Den er lavet på Storms egen pærefynske gin, appelsinlikør, lime, prosecco – og GUF!

Generelt var der fart på i åbningsweekenden, og det var skønt endelig at Storms igen summede af liv.

Der var dog en ny ting, som skal indkøres lidt bedre i forhold til reglen om at booke bord 30 minutter før ankomst, hvis man vil sidde indenfor.

Foto: Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus

Bliver bedre fremover med 30 minutters regel

Omkring udfordringerne i weekenden skriver Storms på Facebook;

“En ikke ubetydelig andel af jer oplevede f.eks, at blive mødt med en “alt er booket” besked, hvilket delvist var sandt og delvist skyldes et teknisk nedbrud i booking-systemet, som slet og ret ikke var gearet til så stort (!) et antal bookinger.

7-9-13, det problem opstår se’fø’li’ ikk’ igen.

En anden mulighed skal dog også belyses; og det er, at vi har en række “bufferpladser” til ca. 150-200 “spontane” walk-ins. De pladser kan kun bookes i døren. Melder systemet “alt booket” er der altså stadigvæk en chance for plads.

Altså med ca. 30 minutters tålmodighed, fordi – regler.”

Du kan se hvordan man laver cocktailen med Guf i videoen herunder;