ANNONCE
Collection by Schiang Living inviterer til åbent hus
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Største udstiller af HAY på Fyn: Collection by Schiang Living inviterer til åbent hus i weekenden

Af Nathalia Hentze Nielsen

For lidt over et år siden åbnede det store møbelhus Collection by Schiang Living på Stærmosegårdsvej 52B.

Schiang Living havde længe bestået af en webshop og to butikker i henholdsvis Albanigade i Odense og på Vestergade i Svendborg, og åbningen af Collection-butikken i Odense M blev det nyeste skud på stammen.

Nu, ét år senere, er der mere spændende nyt på vej.

Butikken på Stærmosegårdsvej bliver nemlig officiel forhandler af det meget populære designermærke HAY, og dermed den største udstiller af deres nytænkende og farverige møbler på Fyn.

Det skal selvfølgelig fejres, og derfor er der åbent hus fredag den 9. september fra kl. 10.00-18.00, lørdag den 10. september fra kl. 10.00-15.00 og helt ekstraordinært også søndag den 11. september fra kl. 10.00-15.00.

Collection vil alle tre dage være vært for noget godt til ganen, mens du lørdag kan nyde lækre jordbær fra lokale Love Butler i tidsummet kl. 13.00 til 15.00.

Og så vil man selvfølgelig kunne udforske det store udvalg fra HAY samt de mange andre flotte møbler, såvel som benytte sig af alle de gode fødselsdagstilbud, der gælder bredt på hele sortimentet.

Collection by Schiang Living bliver Fyns største forhandler af HAY møbler.

Mulighed for at skræddersy flotte løsninger

HAY blev en del af møbelhusets sortiment i løbet af sommeren, og som officiel forhandler betyder det, at du vil kunne finde et kæmpe udvalg af deres varer.

Udover HAY samarbejder Collection også med det mindst lige så populære mærke Montana, som får deres eget afsnit af den 600 m2 store butik, så kunder kan få hjælp til at tegne deres møbler.

“Det betyder, at vi kan skræddersy løsninger i Montana til både entré, spisestue, soveværelse – ja, faktisk til hele hjemmet,” forklarer Nicolaj Bøgelund, der er daglig leder i møbelhuset.

Montana er især kendt for de uendelige muligheder, der er for at sammensætte moduler, dybder og farver. Faktisk er der hele 42 farver at vælge mellem, som du også vil kunne se i møbelhuset.

Montana har fået deres eget afsnit af den 600 m2 store butik, hvor kunder kan få hjælp til at tegne løsninger til hjemmet.

Noget for enhver smag

Det kendetegner generelt Collection by Schiang Living, at kunden kommer først.

Derfor har de et stort fokus på, at kunden får lov til at bestemme alt fra størrelse til materiale på det enkelte møbel – og at de ikke skal stille sig tilfredse med den model, der står i butikken.

Filosofien hos møbelhuset er, at det er et samarbejde mellem ekspedienten og kunden at finde den rigtige form, længde og stoftype for deres drømmemøbel.

“Hos Collection ønsker vi at henvende os bredt, så vi kan ramme alle kunders præferencer, og så arbejder vi sammen med egne leverandører, så vi kan skræddersy gode løsninger til vores kunder,” siger Nicolaj Bøgelund.

Læs mere om Collection by Schiang Living og se deres store udvalg af møbler her.

Hvad: Åbent hus hos Collection by Schiang Living
Hvor: Stærmosegårdsvej 52B, 5230 Odense
Hvornår: Fredag den 9. september, lørdag den 10. september og søndag den 11. september

Del artikel

Seneste nyt