MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Corona-sikker fest: Kom til eksklusiv ginsmagning i dit eget hjem

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Der er ikke meget at råbe hurra for i øjeblikket – og mange savner nok en god cocktail i godt selskab. Ganske vist måtte det gerne være et sted i byen, men andet kan måske også gøre det.

I hvert fald har Cocktail Festival Odense sat sig for at bringe festen og hyggen hjem i jeres egne stuer, sammen med den den dygtige smagsformidler Bente Valentin Hansen.

Alt sammen noget som kan være med til, at bringe festen frem i disse festløse corona-tider.

I bliver inviteret til en aften, hvor i kommer igennem en hyggelig og anderledes ginsmagning, som kan foregå i jeres egen stue, sammen med de nærmeste.

Bente fra Cocktail Festival Odense vil være aftenens værtinde, og guide jer igennem et smagsunivers, hvor hun fortæller jer hvordan der mixes korrekt, blandet med fagkyndig viden bag råvarerne.

Man kan glæde sig til at smage på danske, eksklusive og prisvindende gin fra Nyborg Destilleri, Nordic Gin House og Fary Lochan Destilleri.

Gin & fortællinger

Mens i nyder jeres ny-mixet Gin og Tonic, fortæller Bente spændende fortællinger  omkring de udvalgte destillerier der deltager, omkring deres gin og den dertilhørende tonic og garnish som i netop lige har mixet.

Undervejs i eventet vil Tina Melwani sørge for en smule yoga, så kroppen bliver strukket godt og grundigt og er klar til de næste gin.

Billetprisen er kun 249 kr., og her får du en goodiebag som indeholder: Gin fra prisvindere destillerier, tonic og garnish som passer perfekt til hver enkelt tonic, og en helt fantastisk aften.

Det eneste man skal gøre er at gå ind og købe sin billet her.

Del artikel

Andre læser også