Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dagens sølvpris

Af Redaktionen

Det er ikke kun i Odense men over hele Danmark at der lige nu opleves en ekstrem god pris på sølv. Det kan derfor være at du lige bør tjekke om du ligger inde med noget sølv, som du ikke længere har glæde af, for om priserne bliver i top, er svært at gisne om.

Annoncørbetalt indhold leveret af NordiskGuld.dk

Find frem til dagens sølvpris online

Hvis du har sølv derhjemme som du ikke længere oplever nogen glæde ved at have, så kan det være en god idé at få kigget nærmere på dette. Det kan for det første være med til at give mindre rod i hjemmet, men det kan også være at du faktisk lige nu kan opleve at gøre den bedste handel du kan forestille dig.

Dagens sølvpris ændrer sig hele tiden, men du kan hele tiden se hvad den aktuelle pris er ved at besøge hjemmesiden for NordiskGuld. Her finder du en prisudregner eller som nogle vil kalde det, en kalkulator. Den kan fortælle dig, hvad du egentlig ligger inde med af sølv i værdi og når du kender til det beløb, vil det måske kunne hjælpe dig til en beslutning om, hvorvidt det er tid til at skille sig af med sølvet eller ej.

Renheden af dit sølv er afgørende for prisen

Det der afgør prisen på dit sølv, er for det første renheden i sølvet. Det sølv vi støder mest på i vores smykker, er det sølv der kaldes sterlingsølv, men måske du ligger inde med noget der er renere end dette. Er du i tvivl om hvad det er for noget sølv du ejer, så kan du let få vurderet dit sølv hos guldhandleren.

Der findes flere guldhandlere der handler med sølv, så det er op til dig at finde den guldhandler du vil handle med. Hvis du udelukkende går efter den bedste pris, så kan du online tjekke hvor du får den netop denne pris.

Del artikel

Andre læser også