Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dalle Valle forlænger tilbud: Halv pris på buffeten resten af året

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Dalle Valle Odense.
Foto: Dalle Valle Odense.

Vi kunne i går fortælle, at Dalle Valle i Odense kører med et vildt tilbud denne uge, hvor man kan nyde deres aftenbuffet for kun 9 kr.

Tilbuddet kommer som følge af, at Dalle Valle har forbedret deres populære aftenbuffet for at højne kvaliteten af deres forskellige retter.

Stor opbakning fra odenseanerne

På deres Facebookside skriver Dalle Valle:

“Odense, det er fantastisk med så stor en opbakning, og at så mange af jer har været forbi allerede og givet komplimenter til vores opgraderede buffet.”

Og det er da også blevet så stor en succes, at Dalle Valle har måtte erkende, at de ikke har haft de nødvendige ressourcer til, at alle interesserede kunne drage nytte af tilbuddet.

Odenseanerne har stået i kø helt ud på gaden for at tage del i tilbuddet, og telefonerne har været rødglødende hos Dalle Valle, som desværre har måtte sige nej til en del gæster.

Halv pris resten af året

Der har været fuldt hus under hele tilbuddet, og derfor har Dalle Valle valgt at forlænge tilbuddet, så det også gælder i morgen torsdag. Og her er det ikke muligt at reservere bord, så det vil være muligt for alle at komme forbi uden reservation og få et bord efter først til mølle princippet.

Derudover har Dalle Valle valgt at sætte prisen på aftenbuffeten ned til halv pris resten af året, så alle får mulighed for at smage den! Dermed kan du altså nyde aftenbuffeten for kun 59,50 kr. resten af året.

Del artikel

Andre læser også