ANNONCE
Danmarks bedste endagsfestival: Vi har lyttet til publikum
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks bedste endagsfestival: Vi har lyttet til publikum

Af Morten Hopballe

Der bliver fyldt godt op under Lillebæltsbroen på lørdag. Danske musiknavne som D-A-D, Kim Larsen, Nik & Jay, Burhan G, TV-2, Medina trækker nemlig usædvanligt mange til Rock Under Broen.

“Vi har solgt dobbelt så mange billetter som sidste år, så vi er selvfølgelig super tilfredse,” siger Bent Frandsen, der er talsmand for den fynske endagsfestival, der for første gang blev afholdt i 1989 med TV-2, Johnny Madsen og Fielfraz på programmet.

I 2017-udgaven af Rock Under Broen er TV-2 igen på programmet – i øvrigt for tiende gang – og det samme er D-A-D, Kim Larsen, Nik & Jay, Burhan G, Medina, Big Fat Snake, Magtens Korridorer og SAVEUS.

“Når vi kan sælge så mange billetter, skyldes det i langt overvejende grad musikprogrammet. Som noget nyt har vi i år spurgt publikum, hvad de ville høre, og så er det lykkedes os at få fat i de fleste på publikums top 10-liste. Det har de kvitteret for ved at købe billet,” siger Bent Frandsen og tilføjer:

Kim Larsen er en af de mest ønskede på årets Rock Under Broen (foto: Morten Rygaard).

 

“Jeg tør også godt påstå, at vi er Danmarks allerbedste endagsfestival. Du kan godt høre Kim Larsen, D-A-D, TV-2 og Nik & Jay andre steder, men der findes ikke nogle steder, hvor man kan høre dem alle sammen på samme dag. Og så ser vejrudsigten oven i købet perfekt ud.”

Som sagt er det 29. gang, at der er Rock Under Broen. Drømmen om at afholde udendørskoncert under Lillebæltsbroen gik i opfyldelse i 1989, og siden er arrangementet blevet en helt fast bestanddel af den danske musiksommer.

“For det første har vi en både central og smuk placering under Lillebæltsbroen. Så har vi også år efter år serveret en fantastisk musikprogram, og så har vi indretter vores festivalplads som om, det var en festival over flere dage. Det vil sige, at der er aktiviteter, masser af borde og bænke og områder, hvor man kan trække sig lidt væk fra musikken og slappe lidt af. Det er jeg sikker på, at folk sætter pris på,” siger Bent Frandsen.

Oveni lørdagens Rock Under Broen kan man allerede fredag aften få serveret noget rock under Lillebæltsbroen. Her er der nemlig gratis pre-party med Peter Belli.

“Da Peter Belli annoncerede, at den her sommer er hans sidste, tænkte vi, at vi gerne ville have ham på programmet. Det kunne af forskellige grunde ikke lade sig gøre, men så kan vi i stedet invitere alle til gratis koncert med ham i teltet. Det er vi rigtig glade for, og jeg synes, det er en fantastisk start på årets Rock Under Broen,” siger Bent Frandsen, der godt allerede nu tør love, at næste års jubilæums-Rock Under Broen får et udenlandsk topnavn.

“Et 30 års jubilæum skal naturligvis markeres, og selv om vi bestemt ikke må glemme de mange fantastiske danske navne, så arbejder vi på at sikre et stort udenlandsk navn til næste år.”

Rock Under Broen finder sted på lørdag 10. juni fra kl. 12.00.

Du kan læse mere information her

Del artikel

Seneste nyt