De gjorde det: Odense-restaurant kåret til Danmarks Bedste Smørrebrød
Vi har gang i en vaskeægte eventyrfortælling lige her i H.C. Andersens by.
Selv om det seneste år har været udfordrende for restaurationsbranchen, så er der god grund til at glæde sig på Restaurant HOS i de tidligere mmoks-lokaler i Kongensgade.
Siden åbningen har gæsterne hyldet stedet med gode anmeldelser. De professionelle anmeldere har været begejstrede.
Børsens madanmelder Ole Troelsø havde endda HOS som nummer 5 i sin bog, der rangerede de 50 bedste smørrebrøds-restauranter i landet.
Bedste smørrebrød i landet
Men nu er Restaurant HOS løbet med en af de største priser i deres genre. De blev nemlig i går kåret til Årets Smørrebrød i hele Danmark.
De vandt nemlig prisen, da Danske Madanmeldere uddelte deres årlige priser. Hvert år kårer foreningen det de kalder Årets ret i forskellige kategorier.
I Årets Ret – Hav vandt Rene Redzepi fra Noma eksempelvis blot for at understrege det tårnhøje niveau i kategorierne.
Sammen med kæresten Michelle Bøgelund Hemme er Jakob Spolum indehaver af Odenses nye restaurant.
“Vi er så glade for den kæmpe anerkendelse fra Danske Madanmeldere. Vi er så stolte over, at vi her i Odense laver Danmarks bedste smørrebrød,” siger Jakob Spolum til MigogOdense.
Leverer også på højt niveau om aftenen i weekender
Fermenteret hvidløgscreme, syltede ramsløg og hjemmetørret oksehjerte, der så også lige bliver revet på et japansk rivejern. Umami til tatar.
En tatar der generelt serveres lidt anderledes, end hvad du måske er vant til.
Det er blot en af de mange smørrebrødsvarianter, som man kan få serveret på restaurant HOS i Odense.
Ikke nok med det så har HOS også åbent om aftenen i weekenderne, og her leveres der også på allerhøjeste niveau.