Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks skarpeste priser: Nu åbner brdr. simonsen kæmpe butik i Odense

Af Emil Kjær Jørgensen

I 2018 slog tvillingerne Anders og Christian Simonsen dørene op til den første brdr. simonsen menswear.

Siden da har de ikke set sig tilbage, og nu kan vi se frem til, at de åbner butik nr. 9 på landsplan her på Fyn.

I morgen, torsdag d. 12. november, åbner de en helt ny og lækker butik på hele 280 kvadratmeter i hjertet af Odense – nærmere bestemt på Kongengade 15.

Og hvad kan vi så se frem til?

Landets billigste priser – med tårnhøjt serviceniveau

“brdr. simonsen kommer til Odense med et rigtig fedt koncept, hvor fokus er på lækre basis-varer til Danmarks skarpeste priser og med den bedste service.

Vi har skåret alle de dyre mellemled væk, så man ikke skal betale mere end højst nødvendigt for det tøj, som man bruger til hverdag,” fortæller den nye bestyrer, Richard Østergaard, som har stor erfaring fra tøjbranchen.

Han har senest været ved Bertoni, men nu vil han med på den spændende rejse som brødrene Simonsen er i gang med.

“De er i gang med et meget spændende projekt, som både er et væksteventyr, men hvor de har også et mål om, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver eneste dag,” siger Richard.

Med på rejsen tager Richard også Nik Skovgaard, som bliver førstemand.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Brdr. Simonsen Menswear (@brdr.simonsen_menswear) den

200.000 solgte t-shirts på to år

Udover den gode service og det høje humør, kan fynboerne altså se frem til Danmarks billigste priser på såkaldte basisvarer.

brdr. simonsen henvender sig til alt fra unge mænd til ældre herrer og et bredt udvalg af basisvarer lige fra t-shirts, poloer, sweatshirts, pullovers, cardigans, stretch-bukser osv.

De har blandt andet basis t-shirts til bare 60 kr., som har været en kæmpe succes fra start. Man har således solgt over 200.000 t-shirts siden lanceringen i 2018.

Når prisen er presset helt i bund kunne man måske godt tænke, at den skarpe pris kun gælder, hvis man køber i store mængder. Men det gælder ikke hos brdr. simonsen.

De ønsker nemlig ikke at opfordre til overforbrug, så de har 1-stk-priser på alle varer.

I butikken kan du møde en lang række kendte danske brands og så deres helt eget mærke Vintage Polo Club (VPC) og det eksklusive mærke US Polo.

Selvom priserne i forvejen er presset helt i bund, kan du i morgen alligevel se frem til ekstra skarpe tilbud på udvalgte varer, lover Richard.

Udover et kæmpe udvalg af basisvarer til private, vil brdr. simonsen i Odense også tilbyde byens bedste priser på erhvervsbeklædning, da de har et broderi og en systue tilknyttet butikken.

Indbydende kaffebar står klar

Udover lækkert tøj til lave priser, vil den helt nye butik også byde på en indbydende kaffebar, hvor man altid kan brygge en frisk kop kaffe fra det danske startup YellowBeard Coffee.

“Vi glæder os enormt meget til at byde kunderne velkomne og ikke mindst vise at høj kvalitet, lave priser og god service sagtens kan gå hånd i hånd,” siger Richard.

Der bliver naturligvis taget højde for corona i forbindelse med åbningen, og der vil både være mundbind, godt med afstand og naturligvis masser af håndsprit.

brdr. simonsen åbner i morgen, torsdag d. 12. november kl. 09.00 i Kongensgade 15.

Del artikel

Andre læser også