Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med kæmpe pølse: Odense-grill lancerer rekord-hotdog

Af Christina Frederiksen

Hvis du kan sætte denne hotdog til livs, er du overordentlig sulten.

Det må være konklusionen, når man ser den 1 meter lange hotdog, som Sandhusgrillen, i daglig tale “Banjo’s”, lancerer 4. februar.

Indehaver af Sandhusgrillen Søren “Banjo” Bersang Rasmussen fortæller til MigogOdense, at det viste sig at være noget af en opgave, han fik sat sig selv på sidste år:

“Jeg tænkte, at vi skulle have Danmarks største hotdog herude. Men det har været lidt af en kamp at få det til at ske,” siger pølsemanden.

Det er en ordentlig krabat, pølsen fra Sandhusgrillen.

Især har det været en udfordring at få fremstillet ingredienser og beholder i én meter lange udgaver.

Ikke fast på menukortet

“Det er ikke bare lige sådan at lave sådan en stor hotdog.

Der skal fremstilles brød, der er langt nok. Der skal fremstilles pølser, der er lange nok.

Og der skal fremstilles papæsker, der er lange nok.

Jeg har måtte i kamp med Døckerslund-bageren, der laver vores brød, og den største kamp har været med Nr. Søby-slagteren, der laver vores pølser.

Det er ikke bare lige at stryge en skjorte, hvis du forstår, hvad jeg mener,” siger Søren “Banjo” og griner.

Men nu er den her altså snart – den meget lange hotdog.

4. februar lanceres den ved en event med diverse underholdning ved Sandhusgrillen.

Men trods de store anstrengelser med at få fremstillet hotdoggen er det ikke engang meningen, at den skal være fast på menukortet.

“Så mange sultne er der ikke i Odense,” siger Søren “Banjo”, der har valgt, at hotdoggen kun skal serveres to dage om året i grillen – og at man derudover skal kunne bestille den ved særlige lejligheder.

“Man vil kunne bestille den, hvis man for eksempel skal have en drengerøvsaften, eller hvis man skal holde polterabend. Så laver vi den,” siger Søren “Banjo”.

Og selvfølgelig 4. februar, hvor grillen åbner klokken 13.30, og hvor hotdoggen kan fås fra klokken 14 til 17 – eller så lang tid lager haves.

Del artikel

Andre læser også