Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner snart: Danmarks vildeste legeland indtager Odense

Af Christina Frederiksen
Foto: PR/Flip Out
Foto: PR/Flip Out

Det bliver det første af sin slags i Europa uden for England.

Den verdensomspændende kæde, Flip Out, åbner sit nye gigantiske legeland i Rosengårdcentret i midten af oktober.

Og der bliver masser at glæde sig til.

For eksempel kommer Flip Out til at indeholde en elektronisk gokartbane, Nordens måske største hoppeborg på 300 m2, en lasertag-bane og en masse andet.

Otte attraktioner til én pris og masser af mad- og drikkemuligheder.

Legelandet kommer til at ligge på første sal i Rosengårdcentret – altså i hele det område, hvor der tidligere lå Løvens Hule og fitnesscenter.

Lige nu bores der og bankes, ligesom der bliver sprayet graffiti på væggene med fede skater- og superhelte-motiver.

Flip Out skal nemlig ikke ligne noget andet legeland, som man ellers kender dem i Danmark.

Væggene bliver prydet med masser af fed graffiti-kunst.

“Det skal være en high-end-oplevelse at besøge Flip Out, og når jeg går og kigger mig rundt, ser jeg virkelig hvor meget tid og energi der bliver brugt på hver eneste detalje i det her kæmpe projekt – altså bare se de vægge med graffiti!

Det gør mig virkelig stolt og glad, at Ricki (chefen for det hele red.) og resten af ledelsen, har givet mig muligheden for at være med til at bringe Flip Out til Danmark og sikre, at alle børnefamilier kan få en oplevelse udover det sædvanlige,” siger Casper Esbensen, der er General Manager for Flip Out i Danmark.

Flip Out kommer til at henvende sig til børn i alderen 2-12 år.

Og det bliver altså med alle de fede klatre- og rutsjebaner, som man kender fra andre legelande – men altså også med nogle helt unikke baner og aktiviteter, som kun Flip Out er kendt for.

Luksus-kaffe til forældrene

For at understrege, at Flip Out mener det, når de siger, at det skal være en high-end-oplevelse af besøge legelandet, så er Casper Esbensen gået all-in på at glæde børnenes forældre.

Flip Out ligger på første sal ved det gamle Løvens Hule og fitnesscenter.

Han har simpelthen smagt sig igennem utallige kaffer og læst om og testet adskillige kaffemaskiner for at sikre sig, at de voksne kunder i Flip Out kan få en ordentlig kop kaffe, mens de venter.

“Jeg har brugt rigtig, rigtig meget tid på, hvilken kaffe vi skal servere,” siger Casper Esbensen og smiler.

“Der skal virkelig kræses forældrene. Så det er endt med, at jeg har valgt, at odenseanske Kaffe-Lars skal være vores leverandør. Så det bliver simpelthen en lokalristet kaffe fra Fyn. Hvilken bønne det præcis bliver, har vi dog ikke smagt os frem til endnu,” siger Casper Esbensen.

Legelandet bliver på 2000 m2 og få plads til blandt andet gokartbane og kæmpe hoppeborg.

Selv om Flip Out ikke er åbnet endnu, kan man allerede nu booke både billetter og børnefødselsdage på Flip Out’s hjemmeside.

“Jeg er stolt over at kunne tilbyde alle børnefamilier at kunne holde børnefødselsdag her, da jeg mener, at vi kan tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige,” siger han, der er glad for placeringen i Rosengårdcentret, der kan gøre turen med børn endnu bedre.

Om Flip Out:

Flip Out er i 2023 blevet kåret som “Adventure Park Operator of the Year” I 2023 og dominere markedet for inden dørs underholdning i Storbrittanien og Australien, hvor Flip Out blev grundlagt i 2012.

Legelandet i Odense er det første i en række af planlagte åbninger i resten af Europa.

Flip Out har 60 afdelinger rundt om i verden.

Og hvis man godt kunne tænke sig at sparepenge på en tur i Flip Out, skal man tage en tur i Rosengårdcentret i den kommende og de næste par weekender.

Her vil Flip Outs grønne ninja nemlig dele rabatvouchers ud. Det betyder, at du med en voucher kan spare 25 procent på entréen, når du besøger Flip Out første gang.

Se mere og book billet til Flip Out her.

Del artikel

Andre læser også