MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dating i Odense – Læs her hvad I kan lave

Af Annoncør

Dating nu til dags, starter ofte igennem diverse dating apps og sites. Måske er du en af dem, som allerede er godt i gang med datingverdenen online, måske er du forholdsvis ny. Det starter som oftest med at en person tager initiativ til at skrive, og så kører samtalen derud af enten digitalt eller på andre måder. Men mange online dater selvfølgelig for at finde en kæreste eller en som de kan hygge sig sammen med. Og det fører jo ofte til dates, hvor man mødes over en god middag eller en anden hyggelig aktivitet, hvilket der er rig mulighed for i Odense. Overvejer du at arrangere en date I Odense eller omegn, så er det måske relevant at læse med her.

Er du en ren romantiker når det kommer til dating? Måske er du old-fashioned og gerne giver både blomster og arrangerer en fortryllende aften for en særlig person. Måske er du ikke så kreativ når det kommer til netop at arrangere en date. Bare rolig, her i guiden får du nogle gode bud på hvor daten kan holdes i skønne Odense.

Seværdigheder

Nu er Odense i sig selv en ret så magisk by, som ikke både er romantisk men altså også eventyrlig. Hvis både dig og din date er klar på en andeledes dag, så kan i med fordel besøge en eller flere af de mange seværdigheder som findes i og omkring byen. For eksempelkan I besøge Den Fynske Landsby eller et slot. I kan også tage ud at sejle i åen.

Mangler du en date?

Er du stadig på jagt efter personen du gerne vil vise rundt i Odense, så kan du eventuelt tjekke datingsiden Scor ud. Måske finder du et match, en ny ven eller en flirt som du kan lave sjove ting sammen med. Ellers kan du også hygge dig med de frække sexnoveller på siden. Tjek scor.dk ud, hvis du vil vide mere.

Aktiv date i Odense

Hvis du allerede ved nu, at din date også er til adrenalin-kicks, så er der skam også mange aktiviteter I kan foretage jer i Odense indenfor den genre. Var det noget med at hoppe ud fra faldskærm med din date? Eller måske paintball er noget for jer begge?

Hvor skal I spise henne?

Der findes mange lækre spisesteder i Odense og det kommer selvfølgelig helt an på, hvad I er til. Hvis du planlægger fine-dining med flere retter, så er dette selvfølgelig en mulighed. Skal det være mere casual, så er der også street food I kan vælge imellem. I Storms Pakhus finder i nemlig Odenses streetfood og et varieret udvalg af madboder med mad fra verdenskøkkenet. 

Del artikel

Andre læser også