MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dato afsløret: Nu bliver fodgængerpassagen mellem Overgade og Vestergade endelig åbnet

Af Emil Kjær Jørgensen

Nu kan Fra Gade til By endelig melde datoen ud, hvor fodgængerpassagen mellem Overgade og Vestergade bliver åbnet.

Passagen åbner for fodgængere fredag den 13. november 2020.

Det bliver en fantastisk dag for projektet, for byens butikker og for de mange borgere, som har været på en omvej rundt om byggepladsen de seneste 3,5 år.

“På grund af forbuddet mod forsamlinger på mere end 10 personer, kan vi desværre ikke fortælle, hvornår på dagen portene bliver åbnet.

I Fra Gade til By har vi i den seneste tid været i tænkeboks, for noget skulle der altså ske, så vi kunne fejre denne vigtige milepæl.

i kan derfor love, at dagen vil blive fejret på en coronasikker måde. Vi kan bare ikke sige hvordan eller hvornår,” skriver de.

På Fra Gade til Bys facebook-profil, vil vi løbende lægge billeder op af de hyggelige indslag, som kommer til at ske i løbet af dagen.

Når den nye passage er færdiganlagt, vil det være med granit i grå nuancer og med adgang til den 600 år gamle ruin, som tidligere i projektet blev flyttet til sin nuværende placering for enden af Vestergade.

Med åbningen af passagen forlænges Overgade til Vestergade, ligesom før anlæggelsen af Thomas B. Thriges Gade. De nye beboere i de to karréer på hver side af passagen får dermed adresse i Overgade

Del artikel

Andre læser også