Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Datoen meldt ud: Her åbner Odenses nye kæmpe café

Af Michael Qureshi
Foto: Café Vivaldi
Foto: Café Vivaldi

Om halvanden uge bliver Odense en ny gigantisk café rigere lige midt i byen.

Det er den store landsdækkende kæde Café Vivaldi, der åbner dørene til en café i to etager, der kommer til at få plads til 350-400 gæster på samme tid.

Det er i den tidligere Sydbank-bygning på hjørnet af Vestergade og Jernbanegade, at der nu kommer endnu et stort spisested i Odense. Byggeprojektet har været i gang i længere tid, og oprindeligt var planen at åbne lige før jul.

Klar til stor åbningsfest 

Men nu er man endelig kommet i mål på renoveringen samt indretningen og er klar til stor åbningsfest. Det bliver fredag den 19. januar, at Café Vivaldi åbner dørene.

“Det er en drømmebeliggenhed,” sagde Anders Nikolaisen, direktør for Café Vivaldi-kæden, til MigogOdense allerede i efteråret.

Det bliver Vivaldi-kædens største sted i hele landet.

Foto: Café Vivaldi

Café Vivaldi er en kæde, der tæller 15 caféer på landsplan. Det startede i Slagelse i 1999, hvor Vivaldi Blomster blev til en café og dermed lagde navn til cafékæden.

Siden er der åbnet caféer i Hillerød, Roskilde, Frederikssund, Holbæk, Karrebæksminde, København, Køge, Næstved, Ringsted, Fredericia, Vejle og i Esbjerg – og snart altså i Odense som bliver nummer 16 i rækken.

Lange åbningstider – især i weekenden

Man satser også virkelig ambitiøst på Odense med lange åbningstider. Alle dage holder de åbent fra 10-23, og i weekenderne kan der være åbent helt frem til 02.00-03.00 med fokus på cocktail-kortet.

Om dagen kører de med mere klassiske café-retter, mens der om aftenen kommer ændret menu med bl.a. lidt dyrere kødudskæringer forklarer Vivaldi-kæden.

Bankboksen tager selskaber ind

I den gamle Sydbank-bankboks har man indrettet det, så man kan afholde større selskaber.

“Vi har haft kig på Odense i mange år, fordi det er en spændende by, som er i rivende og interessant udvikling. Der sker rigtig meget i de her år, så da Sydbanks lokaler pludselig blev ledige, slog vi til. Det er en super attraktiv placering, fordi der altid naturligt er mange mennesker,” lød det fra direktør Anders Nikolaisen.

Café Vivaldi
Vestergade 33
Odense C

Del artikel

Andre læser også