De bedste fynske festivaler

Skrevet af: Martin Jørgensen

Festivaler er en stor den af den danske sommer, og det er af gode grunde. På en festival kan man skabe sociale forbindelse samtidig med, at man lytter til ens favorit livemusik. På Fyn er der blomstret en del festivaler, og der er umiddelbart en til hver smag.

Heartland

Heartland Festival udspiller sig i de smukke omgivelser ved Egeskov slot. På Heartland Festival fylder atmosfære rigtig meget, og det kan tydeligt ses på målgruppen. Festivalen er nemlig oftest præget af den lidt ældre generation, og er ikke nødvendigvis så tiltrækkende for de helt unge, da der findes mere populære alternativer.

Heartland Festival har desuden også et musikprogram som supplerer dette. Det er musikbands, som har eksisteret i længere tid, som spiller på Heartland Festival. Der er altså ikke her, at man finder de mest trendy popsangere. Denne festival vare også blot tre dage, og er altså derfor også en smule mere overskuelig end de mere intense festivaler, som kan vare en hel uge.

Tinderbox

De fleste har nok hørt om Tinderbox. Tinderbox er også en tre-dagsfestival, og er lokaliseret lige uden for Odense centrum, hvilket gør festivalen let tilgængelig for de flest fynboer. Tinderbox har en utrolig bred målgruppe, da den er præget af både familiemennesker og unge. Der er også enkelte, som tager deres børn med. Tinderbox er også ret veludviklet, da den er opdelt i forskellige scener. Rød og blå scene er de helt store af dem, hvor de fleste bands spiller i løbet af dagene. Derudover, så er den famøse Magicbox scene, hvor der spilles pumpet elektroniskmusik natten ud. Magicbox er placeret ved friluftsbadet, og er derfor omringet af svømmebassiner, hvilket giver en ret unik atmosfære.

Tinderbox er også proppet af lokale båse, som er opstillet af lokale restauranter, og der er derfor rig mulighed for smage de mange forskellige madtyper, som Odense har at tilbyde.

Rock under broen

Rock under broen er ikke en real festival, da denne musikoplevelse kun vare én dag, men denne musikoplevelse er stadig værd at nævne. Rock under broen foregår i Middelfart under Lillebæltsbroen, deraf navnet. Gennem årerne har dette arrangement haft nogle store navne på scenen, hvilket har resulteret i, at der som regel altid er fuldstændig udsolgt. Der er muligt at medbringe børnene hvis man vil. Det er ret hyggeligt, da man også kan medbringe et tæppe og kigge på de mange bands spille mens man slapper af.

Husk forfesten!

Uanset hvilken af de mange musikoplevelser, som man skal besøge. Så er forfest altid en god idé, da der er her, at man kan samle sig og blive begejstret for den kommende oplevelse. Hertil kunne det være en god idé at investere i drukspil, f.eks. i form af en Festival pakke.

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.