MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste fynske festivaler

Af Annoncør

Festivaler er en stor den af den danske sommer, og det er af gode grunde. På en festival kan man skabe sociale forbindelse samtidig med, at man lytter til ens favorit livemusik. På Fyn er der blomstret en del festivaler, og der er umiddelbart en til hver smag.

Heartland

Heartland Festival udspiller sig i de smukke omgivelser ved Egeskov slot. På Heartland Festival fylder atmosfære rigtig meget, og det kan tydeligt ses på målgruppen. Festivalen er nemlig oftest præget af den lidt ældre generation, og er ikke nødvendigvis så tiltrækkende for de helt unge, da der findes mere populære alternativer.

Heartland Festival har desuden også et musikprogram som supplerer dette. Det er musikbands, som har eksisteret i længere tid, som spiller på Heartland Festival. Der er altså ikke her, at man finder de mest trendy popsangere. Denne festival vare også blot tre dage, og er altså derfor også en smule mere overskuelig end de mere intense festivaler, som kan vare en hel uge.

Tinderbox

De fleste har nok hørt om Tinderbox. Tinderbox er også en tre-dagsfestival, og er lokaliseret lige uden for Odense centrum, hvilket gør festivalen let tilgængelig for de flest fynboer. Tinderbox har en utrolig bred målgruppe, da den er præget af både familiemennesker og unge. Der er også enkelte, som tager deres børn med. Tinderbox er også ret veludviklet, da den er opdelt i forskellige scener. Rød og blå scene er de helt store af dem, hvor de fleste bands spiller i løbet af dagene. Derudover, så er den famøse Magicbox scene, hvor der spilles pumpet elektroniskmusik natten ud. Magicbox er placeret ved friluftsbadet, og er derfor omringet af svømmebassiner, hvilket giver en ret unik atmosfære.

Tinderbox er også proppet af lokale båse, som er opstillet af lokale restauranter, og der er derfor rig mulighed for smage de mange forskellige madtyper, som Odense har at tilbyde.

Rock under broen

Rock under broen er ikke en real festival, da denne musikoplevelse kun vare én dag, men denne musikoplevelse er stadig værd at nævne. Rock under broen foregår i Middelfart under Lillebæltsbroen, deraf navnet. Gennem årerne har dette arrangement haft nogle store navne på scenen, hvilket har resulteret i, at der som regel altid er fuldstændig udsolgt. Der er muligt at medbringe børnene hvis man vil. Det er ret hyggeligt, da man også kan medbringe et tæppe og kigge på de mange bands spille mens man slapper af.

Husk forfesten!

Uanset hvilken af de mange musikoplevelser, som man skal besøge. Så er forfest altid en god idé, da der er her, at man kan samle sig og blive begejstret for den kommende oplevelse. Hertil kunne det være en god idé at investere i drukspil, f.eks. i form af en Festival pakke.