MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De første i Odense: Nyt sted åbner med de populære Ice Cream Rolls

Af Jens Erik Møller

Ice Cream Rolls er et sjældent syn i Danmark, og noget der normalt leder tankerne hen på ferier under varme himmelstrøg.

Men nu kan du meget snart få Ice Cream Rolls hos Arkaden Food Market, når ”Roll That” åbner på det odenseanske madmarked.

”Roll That” er en isbod, der serverer hjemmelavede isruller, hvor du selv vælger smag og fyld. Isen rulles derefter foran dig på en stor iskold plade, og få minutter senere er der lækker is serveret på en anderledes smagfuld måde.

Isen bliver lavet på en godt en meter stor plade, der fryser masse og fyld ned til -30 grader på under et minut. Odenseanerne kan altså få hurtig, smagfuld is helt efter eget ønske til sommerens varme dage i Arkaden Food Market.

Friske bær og oreo-kiks

”Ofte køber man færdiglavede is, hvor du bestiller en til to kugler i vaffel eller bægre og topper den måske med guf, hvis du er heldig. Vi vil med vores ice rolls tilføje noget nyt og anderledes til dessertbranchen, hvor kunden får endnu mere medbestemmelse over egen dessert,” siger ejerne af ”Roll That”, Dino og Dino.

Har du for eksempel lyst til jordbæris, kommer Dino og Dino friske jordbær på den iskolde plade med den flydende ismasse. Ønsker du omvendt den ny-klassiske Oreo-is, så strøs rigtige oreo-kiks ud på pladen, som derefter blandes sammen til den is, du til sidst står med som ruller i et bæger.

Efterfølgende kan du vælge at toppe det med alverdens friske toppings, som flere bær eller måske en Kinder Bueno, hvis du er Kinder-fan.

”Roll That” forventes at åbne 1. juli.

Del artikel

Seneste nyt