Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De sidste strøg i outfittet

Af Annoncør

Nogle gange når man sætter et outfit sammen, så kan man ende i en situation hvor der ligesom mangler noget. Det er irriterende når toppen passer perfekt med bukserne, men fordi man ikke kan sætte fingrene på hvad der er galt med outfittet, så begynder man at beskylde de enkelte dele for det i stedet. 

Man lader sig gå blind af irritationerne og ser ikke at man mere enkelt mangler prikken over i’et. 

Accessories og pyntegenstande

Der er mange former for accessories som virkelig kan give det afgørende præg på et outfit. Nogle smækker et sjal over skuldrene, andre finder et halstørklæde og et bælte frem. Det kan være simple ting som på sin vis bryder med de faste farver og giver en ekstra kulør til stilen.

Andre falder mere over i ting såsom smykker og solbriller. Det er mere løse tilføjelser som har den fordel at de ikke er lige så farveafhængige som et stykke ekstra tøj. Naturligvis findes der meninger om hvorvidt sølv eller guld vil passe bedst til en lyserød kjole eller en gul t-shirt, men det er at betragte som småting.

Hvis du er interesseret i nogle af de mange former for accessories du kan skaffe dig til din stil, så klik og læs mere her og få samtidig et fint overblik over dem.

Noget at ønske sig

Der er også andre fordele ved at have mange accessories i sin stil. Ved årsdage, særlige lejligheder, fødselsdage og juleaftener, falder man i spørgsmålet om hvad man ønsker sig. Nogle har nogle direkte ønsker fordi de har udskudt nogle køb i lang tid. Andre har derimod tendensen til at købe hvad de står og mangler.

Her er smykker, urer og lignende perfekte. Det er ting som ikke fylder så forfærdelig meget i garderoberne. Det er den første fordel. Samtidig er det godt at have solbriller som passer til forskellige stile og farver.

Det er nemt at pakke dem væk, hvis man havner i en periode hvor man går i nogle særlige farver. I takt med at man begynder at prøve flere stile af, så vil man også lære hvilke farvesammensætninger mellem tøj og smykker man foretrækker bedst. 

Man kan herigennem sætte sig fast i en stil som man foretrækker, og gøre det lettere for sig selv. Man har brudt med irritationerne fra den manglende prik over i’et og kan derfra bare spille et sikkert spil når man skal i byen igen

Del artikel

Andre læser også