Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De studerendes måned på Froggy’s Café: Masser af rabat og gratis kaffe

Af Christina Frederiksen

Det er september, og det betyder, at de studerende for alvor har indtaget byen.

Som én af landets store studiebyer kan Odense i disse dage sige velkommen til en masse, nye studerende og “hej igen” til de studerende, der allerede bor her.

Hos Froggy’s Café vil man gerne kræse lidt ekstra for eleverne på byens mange uddannelsesinstitutioner, og derfor bliver september en form for “studiemåned” på den kendte café.

Det kommer de studerende blandt andet til at mærke ved, at der hele september er 20 procent på alt på Froggy’s menu- og drinkskort, hvis man fremviser et studiekort.

“Det er der, fordi vi gerne vil byde velkommen til de nye studerende – og velkommen tilbage fra ferie til de gamle studerende,” lyder det fra folkene på Froggy’s.

Tag en bog med på Froggy’s og få gratis filterkaffe i hverdagene fra klokken 11 til 16, hvis du er studerende.

Gratis filterkaffe og te

Derudover er der en gratis filterkaffe eller te i hverdagene, når man spiser morgenmad hos Froggy’s.

Mellem klokken 11 og 16 er der også én valgfri kaffe/te, hvis man melder sig ind i caféens bogklub – og medbringer en bog, når man kommer. Så om man er til iskaffe, cappuccino eller lækker te, er der også noget at komme efter på Froggy’s, hvis man er studerende på et stramt budget.

Alt dette betyder, at man faktisk kan få en hel dag på café til en ret god pris. Man kan for eksempel starte dagen med en brunch med 20 procent rabat og en gratis kaffe til, blive siddende til hen på eftermiddagen og få sig for eksempel en gratis iskaffe, mens man laver lektier i hyggelige omgivelser.

Froggy’s er så heldig at være én af få caféer i byen, hvor der er masser af siddepladser både indendørs og udendørs. Så hvis man for eksempel kommer en hel studiegruppe, er der god chance for, at der er plads til, at alle kan sidde sammen.

I forbindelse med festivalen, Generator, der finder sted 9. og 10. september, er der også gode tilbud til de studerende på Froggy’s.

Her kan man købe en to-liters-kande med en valgfri cocktail til kun 300 kroner eller en flaske af husets rosé – også til 300 kroner.

Og hvis du vil være sikker på at blive opdateret på alle de gode tilbud fra Froggy’s, så skal du holde øje med caféens Instagram, der bare hedder froggyscafeodense.

Del artikel

Andre læser også