MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fik stort millionbeløb i Løvens Hule: Nu vil de bygge domicil i Odense

Af Michael Qureshi

I aftes var der premiere på Sæson 6 af Løvens Hule, og her kom et par fynske iværksættere i fokus, da de fik et tilbud fra samtlige løver.

Mia Wagner, Jan Lehrmann og Jacob Risgaard købte sammen 30 procent af virksomheden DecoFarver, som sælger maling for millioner på nettet.

Virksomheden er på få år konverteret fra et hobbyprojekt til en virksomhed med 12 ansatte.

De to fynske stiftere af virksomheden, Jesper Laursen og Brian Dennis Jensen, er forlængst vokset ud af den efterhånden obligatoriske iværksættergarage for i dag at stå over for det første spadestik til et nyt domicil i Odense.

Læs også: Støt lokalt: Få lækker Takeaway fra flere gode steder i Odense til 70 kr.

Sælger maling for over 36 mio. kr. om året

Jesper Laursen, som selv har en fortid som ansat i en malerbutik, og barndomsvennen Brian Dennis Jensen havde en drøm om at starte en e-butik, og da de begge kunne se, at der ikke blev solgt ret meget maling på nettet tilbage i 2012, var der ikke langt til etableringen af det, der i dag er Danmarks største specialiserede e-butik på området.

DecoFarver sælger således maling for godt 36 millioner kroner om året, og virksomheden har tilmed overtaget en tidligere Jotun-butik i Odense for at kunne lade fordelene ved en fysisk butik smelte sammen med prisgaranti på alle produkter på nettet.

Derudover er DecoFarver begyndt at ansætte tidligere medarbejdere med mangeårig erfaring fra malerbranchen, da det ifølge stifterne er helt afgørende, at kunderne får den rigtige vejledning – især når salget sker på nettet.

“At male er det gør-det-selv-arbejde, som allerflest danskere tør kaste sig over.

Vi ser derfor et stort potentiale i at tilbyde landets billigste og bedste produkter kombineret med en lige så god onlinerådgivning som den, man får i en butik.

Det er et stort set uopdyrket marked, og vi har med investeringen fra Løvens Hule ambitioner om en snarlig ekspansion til Sverige, hvor vi vurderer, at vi kan gentage succesen. Ydermere skal vi bruge et nyt og meget større domicil i Odense,” siger Jesper Laursen, medejer af DecoFarver.dk

Vil også etablere flere fysiske butikker

Ud over den fysiske butik i Odense ønsker DecoFarver på sigt at etablere fysiske butikker i landets fire største byer.

I den proces skal Løvernes kombinerede erfaring sikre DecoFarver en endnu mere dominerende plads i bevidstheden hos det danske gør-det-selv-folk.

“DecoFarvers tal alene gør det til en imponerende investeringscase, og vi tror meget på, at det kan lade sig gøre at tage endnu større markedsandele fra det lidt søvnige e-marked for maling.

Kombinationen af veluddannet fagpersonale, der kan rådgive kunderne, og en prispolitik, der er meget svær for konkurrenterne at slå, gør, at vi står med en gylden mulighed for at blive en endnu større forretning.

Lykkes vi på samme måde med etableringen i andre lande, hvor markedssituationen er nogenlunde den samme, ser vi på en rigtig spændende virksomhed i løbet af de kommende år,” kommenterer Jacob Risgaard fra Coolshop på vegne af Løve-trekløveret.

Ud over maling fra alle de anerkendte producenter sælger DecoFarver en bred pallette af tilbehør til de typiske maleropgaver.

Derudover fører virksomheden et stort sortiment af autolak.

Del artikel

Andre læser også