Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hygge hos H.C. by Meyers: Nyd Deluxe-brunch og ”all inclusive” til skarpe priser

Af Annoncør

Efter lang tids corona-nedlukning byder H.C. by Meyers nu igen gæster velkommen i det hyggelige HCA-kvarter i hjertet af Odense.

Genåbningen fejrer restauranten med at gentage kæmpesuccesen ”H.C. Days”, hvor gæster kan nyde en komplet ”all inclusive” 3-retters menu til en særdeles god pris – og menukortet kommer også til at byde på en helt ny deluxe-brunch for den kræsne brunch-entusiast.

Restaurant H.C. har til huse i Hotel Odeon, og er hurtigt blevet til et populært spisested for odenseanere, der sætter pris på friske, fynske råvarer med fokus på økologi og bæredygtighed, serveret i smukke og hyggelige rammer.

H.C. Days fra den 14.-27. februar

I februar kan du forkæle dig selv med en smagsoplevelse i særklasse – til en særdeles overkommelig pris.

De skarpe kokke hos H.C. har sammensat en fantastisk 3-retters menu komplet med bobler og snacks samt kaffe og sødt – til kun 600 kr. Og prisen er vel at mærke inklusive vin, der er nøje udvalgt til at matche hver enkelt ret.

Kort sagt: en skøn aften med god mad i dejlige omgivelser, hvor du får noget af det allerbedste, Fyn har at byde på – uden at det sprænger budgettet.

Du kan læse mere om H.C. Days, se hele menuen og booke bord her.

Brunch hos H.C.

Inden nedlukningen var søndagsbrunchen hos H.C. en stor favorit blandt odenseanerne, og nu sætter restauranten trumf på med en deluxe udgave af den kendte kombination af morgenmad og frokost.

Lørdag den 19. februar kan du således se frem til et overflødighedshorn af lækkerier og delikatesser fra Meyers’ univers – naturligvis med et glas bobler til!

Alle herlighederne er nøje udvalgt, så der er noget for enhver smag – og med hele tre timer sat af til arrangementet, har du rigelig tid til at nyde både maden og selskabet.

Se hele menukortet og hvordan du booker bord her.

Foråret spirer så småt i Odense bymidte, og i februar kan du fejre, at vi igen kan mødes over god mad med en fantastisk middag eller enestående brunch hos restaurant H.C. by Meyers på Hotel Odeon.

Velbekomme!

Del artikel

Andre læser også