Kåres søndag: Odense-restaurant nomineret til Årets Restaurant

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hvert år uddeler den anerkendte Den Danske Spiseguide en række priser i forskellige kategorier, som hylder restaurations-branchen.

Den absolut mest prestigefyldte titel er Årets Restaurant – og igen i år er den etablerede Odense-restaurant Pasfall at finde i topfeltet.

Restauranten var også nomineret sidste år, men måtte se sig slået af Søllerød Kro i Holte.

I år er følgende restauranter nomineret i kategorien Årets Restaurant:

  • Molskroen, Ebeltoft
  • Pasfall, Odense
  • Frederiksminde, Præstø
  • Kadeau, København
  • AOC, København
  • Noma, København

Der er altså tale om et stærkt felt, hvor Odense-restauranten er oppe imod flere kendte restauranter, der også allerede har Michelin-stjerner på CV’et.

Som om det ikke skulle være nok, at Pasfall er nomineret i den mest prestigefyldte kategori, så er top-restauranten altså også at finde i hele tre andre kategorier:

Årets Restaurantchef (Jesper Kristensen), Årets Dessert og Årets Souschef (Mikkel Barth).

Uanset resultatet kan folkene bag Restaurant Pasfall altså godt være stolte.

Foruden Pasfall er Odense også repræsenteret i kategorien Årets Sommelier, hvor Michelle Hemme fra HOS dyster er oppe imod dygtige sommeliers fra hele landet.

Priserne uddeles i morgen, søndag, og du kan følge med lige her.