Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den er god nok: Danse-kendis klar med FUSK

Af Christina Frederiksen
Kim Dahl og Yohandy Balmaceda.
Kim Dahl og Yohandy Balmaceda.

Der er alt for mange gå-i-byen-steder i Odense, der ligner hinanden.

Det mener Kim Dahl, kendt fra Hips Dance Studios og som én af de oprindelige dommere i Vild med dans. Ja, det er ham med håret!

Derfor har han længe gået og puslet med idéen om at åbne et nyt musiksted i Odense.

Og det er altså blevet til FUSK, der står for Fyns Uafhængige Showklub.

“Det er et sted for alle dem, der vil noget andet. Det er sted, hvor du både kan møde dem på 70 år og dem på 19. Det er et sted, hvor ingen er gået forkert,” siger Kim Dahl.

På FUSK kommer man ikke til at høre de gængse hits, der bliver spillet i radioen. Playlisten kommer i stedet til at bestå af funk, soul, reggae og en masse forskellig latinmusik.

Dansegulvet hos FUSK, hvor der også kan opstå spontan salsa-undervisning.

For daglig leder af stedet bliver nemlig cubaneren Yohandy Balmaceda, der også er klar som dj.

“Yohandy og en masse af dem han kender, har holdt nogle forskellige arrangementer heroppe, og det har virkelig været en fest. Og derfor kan man også godt forvente, at der på dansegulvet på FUSK pludselig vil blive danset salsa og rumba,” siger Kim Dahl.

100 kroner for en god aften

FUSK får hjemme på øverste etage i samme bygning i Slotsgade, hvor Hips Dance Studios holder til. Det var også her, at undergrundsstedet, Bobz, som Kim Dahl var med til at starte, lå.

Indtil videre er det ikke meningen, at man skal kunne få andet end drikkevarer på FUSK. Til gengæld lover Kim Dahl, at det bliver billigt at gå i byen på det nye musiksted.

“Vi vil gerne kunne holde det på et niveau, hvor man for 100 kroner kan få entré og to halve liter fadøl,” siger Kim Dahl.

FUSK er som nævnt en forening. Man behøver dog ikke være medlem for at komme på FUSK. Men på sigt er det meningen, at det skal være attraktivt at være medlem, fordi man så får adgang til stedets arrangementer.

Og når vi kalder FUSK for et musiksted, er det, fordi Kim Dahl har planer for, at FUSK også skal være et sted, hvor man går hen for at høre musik.

Han vil for eksempel gerne gøre FUSK til et sted, hvor studerende fra konservatoriet kan komme og spille for et andet publikum, end de er vant til.

På lørdag er der åbningsfest på FUSK fra klokken 20. Her sørger en stribe forskellige DJ’s for at FUSK åbner med manér. Der er besøg af blandt andre Basiru Suso fra Gambia, italienske DJ Mike og Doctor Love fra Danmark.

Og så er der gratis adgang.

Det er planen, at FUSK fremover holder åbent torsdag, fredag og lørdag.

Se mere om åbningsfesten her.

Del artikel

Andre læser også