MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den fedeste rave-fest: Store navne gæster Odense i weekenden

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

På fredag har du muligheden for den fedeste rave-fest, når de to danske producerartister Snavs og Stoltenhoff gæster Posten i Odense.

Stor international succes

Snavs og Stoltenhoff har begge stor succes på den internationale scene, hvor de absolut største elektroniske navne nærmest står i kø for at samarbejde med de to danskere.

Senest har Snavs og den hollandske DJ Tiësto samarbejdet og remixet hinanden, mens Stoltenhoff har udgivet et collab med den amerikanske duo Slander og skrevet tracks til hollandske Yellow Claw’s seneste album.

Der er ifølge Amin Safari, som er medarrangør af arrangementet, god grund til, at de to fyre har opnået så stor succes:

“Snavs og Stoltenhoff har opnået succes i udlandet, fordi de er to af de bedste producere inden for deres genre, som vi har i landet, og så er de ikke bange for at søge udover landets grænser. Det er ikke altid nemt,” siger Amin Safari.

Skiller sig ud fra mængden

Både den københavnske Snavs og odenseanske Stoltenhoff er selvlærte producere, og de dikteres derfor ikke af nogen normer eller rammer.

De gør ifølge Posten præcis, hvad der falder dem ind, og det er netop den kompromisløshed, der er så tydelig i deres lyd – på hver deres måde – og det er også derfor, de skiller sig så meget ud fra mængden.

Ifølge Amin Safari kan publikum se frem til et show udover det sædvanlige:

“Publikum kan se frem til en anderledes koncertoplevelse, end de normalt oplever på Posten. Vi lejer ekstra produktion ind, som giver en følelse af, at man er til et rigtigt EDM show.”

Den officielle efterfest foregår på AYA Club, hvor man får fri entré og en gratis drink i baren ved fremvisning af stempel/armbånd efter koncerten.

Snavs og Stoltenhoff.

Vil du med?

Raven starter klokken 21, og du kan se frem til en aften med en blanding af Bass, Jungle Terror, Trap, Dubstep, Trance og Jump House leveret af først Stoltenhoff og derefter Snavs.

Det koster 100 kr. at deltage i festen, hvis du køber billet her på forhånd, og det koster 120 kr., hvis du køber billet i døren.