MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den ultimative øl-oplevelse: Bargroup har investeret massivt i legendariske Sir Club

Af Stine Kjølby Christensen

Den 15. juni åbnede Sir Club med nye ejere.

Det hyggelige værtshus, der ligger på Nørregade, er nemlig blevet overtaget af de tre venner bag Bargroup; Martin Bødker, Gregers Schmidt og Bjørn Hentze. Deres ambition er simpel: de vil højne øl-oplevelsen – og derfor har de investeret for over 100.000 kr.

Den lille lokale

Oplevelsen af at besøge Sir Club vil for nogle være at besøge en bodega, andre en pub og andre en sportsbar. Atmosfæren bliver der ikke ændret ved, og du kan stadig nyde en kold øl, mens du ser en fodboldkamp med vennerne, udfordrer nabobordet i pool eller satse alt i klassiske brætspil.

Når vejret er godt, kan du sætte dig ved de åbne skydedøre og nyde synet ud til den gamle del af Odenses smukke centrum, mens du læser dagens avis.

Det har været vigtigt for Bargroup at bevare den lokale ånd og den gode stemning:

”Vi vil Odense, og derfor vil vi gerne sikre, at Nørregades lille lokale forbliver en del af Odenses historie. Der er ingen grund til at ændre på noget godt, men vi ser mange muligheder for at gøre Sir Club endnu bedre,” siger Bjørn Hentze, Direktør og partner.

En investering i kvalitet og diversitet

En af de ting Bargroup har ændret på, siden de overtog nøglen, er kvalitetssikringen af øl.

Da Martin, Gregers og Bjørn overtog Sir Club, valgte de at investere for over 100.000 kroner i bl.a. et nyt kølerum og skyllesystem, der både sikrer bedre rengøring af alle glas, og at du altid får serveret en helt kold øl. Dette skal installeres over de næste par måneder.

Der er som altid et stort udvalg af fadøl, heriblandt to af deres egne øl, du kun kan købe på Sir Club, men Bargroup satser alt på at gøre denne oplevelse endnu bedre:

”Odense er god til at byde på forskellige kultur- og smagsoplevelser, men vi synes, der mangler et sted, hvor man kan smage på kvalitetsøl fra både lokale og nationale bryggerier samtidig med, at man får oplevelsen af at være på den lille lokale.

Vi har lavet en investering, som gæsten nok ikke oplever direkte, men helt sikkert smager ved hver tår. Det er øloplevelsen, vi gerne vil højne og fokus skal være på kvalitet og diversitet,” siger Bjørn Hentze, direktør og partner.

Drømmen på sigt er at udvide udvalget af øl i de 27 haner og udvikle Sir Club til at ville mere på den fynske ølscene.

Hvem er Bargroup?

Bargroup er en lokal restaurationskoncern, der i dag består af otte butikker – heriblandt nogle af Odenses mest besøgte steder som Viggos, Klosterkroen og Storms Pakhus med fkere

Bargroup har Odense i hjertet, og de arbejder for at skabe gode oplevelser for dig – om du er en lokal virksomhed på Fyn, privatperson der skal holde en stor fest eller er en vennegruppe, der gerne bare vil ud og smage på Fyn.

Del artikel

Andre læser også