Den ultimative øl-oplevelse: Bargroup har investeret massivt i legendariske Sir Club

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Den 15. juni åbnede Sir Club med nye ejere.

Det hyggelige værtshus, der ligger på Nørregade, er nemlig blevet overtaget af de tre venner bag Bargroup; Martin Bødker, Gregers Schmidt og Bjørn Hentze. Deres ambition er simpel: de vil højne øl-oplevelsen – og derfor har de investeret for over 100.000 kr.

Den lille lokale

Oplevelsen af at besøge Sir Club vil for nogle være at besøge en bodega, andre en pub og andre en sportsbar. Atmosfæren bliver der ikke ændret ved, og du kan stadig nyde en kold øl, mens du ser en fodboldkamp med vennerne, udfordrer nabobordet i pool eller satse alt i klassiske brætspil.

Når vejret er godt, kan du sætte dig ved de åbne skydedøre og nyde synet ud til den gamle del af Odenses smukke centrum, mens du læser dagens avis.

Det har været vigtigt for Bargroup at bevare den lokale ånd og den gode stemning:

”Vi vil Odense, og derfor vil vi gerne sikre, at Nørregades lille lokale forbliver en del af Odenses historie. Der er ingen grund til at ændre på noget godt, men vi ser mange muligheder for at gøre Sir Club endnu bedre,” siger Bjørn Hentze, Direktør og partner.

En investering i kvalitet og diversitet

En af de ting Bargroup har ændret på, siden de overtog nøglen, er kvalitetssikringen af øl.

Da Martin, Gregers og Bjørn overtog Sir Club, valgte de at investere for over 100.000 kroner i bl.a. et nyt kølerum og skyllesystem, der både sikrer bedre rengøring af alle glas, og at du altid får serveret en helt kold øl. Dette skal installeres over de næste par måneder.

Der er som altid et stort udvalg af fadøl, heriblandt to af deres egne øl, du kun kan købe på Sir Club, men Bargroup satser alt på at gøre denne oplevelse endnu bedre:

”Odense er god til at byde på forskellige kultur- og smagsoplevelser, men vi synes, der mangler et sted, hvor man kan smage på kvalitetsøl fra både lokale og nationale bryggerier samtidig med, at man får oplevelsen af at være på den lille lokale.

Vi har lavet en investering, som gæsten nok ikke oplever direkte, men helt sikkert smager ved hver tår. Det er øloplevelsen, vi gerne vil højne og fokus skal være på kvalitet og diversitet,” siger Bjørn Hentze, direktør og partner.

Drømmen på sigt er at udvide udvalget af øl i de 27 haner og udvikle Sir Club til at ville mere på den fynske ølscene.

Hvem er Bargroup?

Bargroup er en lokal restaurationskoncern, der i dag består af otte butikker – heriblandt nogle af Odenses mest besøgte steder som Viggos, Klosterkroen og Storms Pakhus med fkere

Bargroup har Odense i hjertet, og de arbejder for at skabe gode oplevelser for dig – om du er en lokal virksomhed på Fyn, privatperson der skal holde en stor fest eller er en vennegruppe, der gerne bare vil ud og smage på Fyn.

Udkast afslører: Spisesteder og barer må forlænge åbningstiden

Skrevet af: Redaktionen

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00.

Her vil hun fortælle seneste nyt om forhandlingerne om Fase 4 af genåbningsplanen. Forhandlinger der her fredag aften faldt endeligt på plads mellem Folketingets partier og regeringen.

Sent fredag aften skriver flere medier som TV2 og Ekstra Bladet, at aftalen kommer til at indeholde et punkt, hvor åbningstider på udskænkningssteder lempes.

Åbningstiden for restauranter, barer og cafeer i Danmark ser ud til blive udvidet fra klokken 00.00 til klokken 02.00.

Det bekræfter Justitsminister Nick Hækkerup sent fredag.

“Antallet af gæster slutter klokken 23. Så fra klokken 23 og 02 er det de samme mennesker, der vil være på baren,” siger Nick Hækkerup om de nye åbningstider for nattelivet.

Ikke nye gæster fra klokken 23.00

Der er dog et vigtigt element i det punkt. For det forudsætter, at der ikke lukkes nye gæster ind på det enkelte sted fra klokken 23.00.

Selve nattelivet med diskoteker og natklubber skal forblive lukket helt frem til den 31. oktober.

Så det må siges at være et kompromis i forhold til danskernes ønske om at være længere ude end til klokken 00.00.

Trækker normalt 100.000 gæster: Kæmpe marked på Fyn er nu aflyst

Skrevet af: Redaktionen

Hvert år drager tusinder fra Odense og resten af Fyn til det traditionsrige Egeskov Marked.

Men selv om man håbede til det sidste, så har arrangørerne nu officielt aflyst årets store begivenhed.

“Som følge af myndighedernes seneste udmelding er vi desværre nødt til at aflyse Egeskov Marked 2020,” skriver Egeskov Marked.

Trækker op mod 100.000 gæster

Det populære marked tiltrækker hvert år op imod 100.000 gæster og har eksisteret i flere hundrede år.

Egeskov Marked er et af Danmarks etablerede markeder skriver man selv med mange kræmmerboder og masser at kigge på og handle med.

De nye datoer for 2021 er allerede meldt ud. Det bliver weekenden 10. og 11. september næste år.

Melder nyt ud: Statsministeren holder pressemøde i morgen

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Efter adskillige måneder uden pressemøder med statsminister Mette Frederiksen er der nu nyt.

Således indkalder Statsministeriet til pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00 med nyt om Covid-19.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse fredag eftermiddag.

Der er højst sandsynligt tale om nyt fra seneste forhandlinger om genåbning af fase 4. Stigende smittetal har fyldt meget i forhandlingerne mellem Folketingets partier de seneste dage.

Blandt andet er der lagt op til, at nattelivet først får lov til at genåbne 31. oktober.