MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Der er rig mulighed for aktiviteter med børn i Odense

Af Annoncør

Artiklen er herunder bragt i samarbejde med virksomhederne Outnorth og Ledon.

 

Børn skal gerne holdes aktive. Det kan dog være svært at holde et højt nok aktivitetsniveau i hjemmet. Derfor kan det være en stor befrielse for barnet såvel som de voksne at komme udenfor. I takt med at sommermånederne så småt bevæger sig tættere på, har vi i det nedenstående valgt at kigge lidt nærmere på nogle af de aktiviteter, som man med rette kan overveje, hvis man som familie ønsker at komme ud i Odense og prøve diverse aktiviteter af.

Vi har, så vidt det var muligt, forsøgt at finde nogle aktiviteter, som passer til mere eller mindre alle aldersgrupper af børn. Brug dog gerne listen herunder som en inspirationskilde til mulige aktiviteter. Det kan endvidere anbefales at inddrage barnet i udvælgelsesprocessen.

 

Legeruten er det perfekte valg for legeglade børn

Ønsker man at opleve et hav af forskellige legepladser, samtidig med at man som familie kommer ud og får noget frisk luft, så har Odense en af de absolut bedste ruter, hvad dette angår. ”Legeruten” hedder den rute, der går langs Odense Å, hvor der i skrivende stund er anlagt 13 helt nye aktivitets- og legepladser. Med andre ord er der her rig mulighed for at gå en rask tur samtidig med, at børnene får lov til at lege på legepladserne.

Odense Kommune har investeret i alt fra rutsjebaner til gynger til legeplads. Dette er til stor glæde for lokalsamfundet, der her har fået en helt unik mulighed for at tage på oplevelsestur rundt om Odense Å.

 

Den Fynske Landsby

Der skal ikke herske tvivl om, at levemåden i 1800-tallet kan være svært at forestille sig i en nymoderne tid. Det kan dog være en enorm stor oplevelse for børn at se, hvad der tidligere er hændt i Danmark. Dette er der mulighed for i Den Fynske Landsby, som er et frilandsmuseum, der i høj grad er velbesøgt i Odense.

Har dit barn også hørt en masse H.C. Andersen historier, så vil Den Fynske Landsby endvidere være det perfekte valg. Museet er nemlig, blandt andet, lagt op omkring H.C. Andersens tid.

 

Lad børnene boltre sig i Munke Mose

Munke Mose er en yderst populær mark, der er velbesøgt af børnefamilier i Odense. Her er der rig med plads for børn såvel som voksne at boltre sig på. Parken huser alt fra aktivitetspladser og fodboldbaner til søer, hvor der kan lejes alt fra vandcykler til små robåde.

Det kan være en god idé at tage aktivitetstøj på, hvis man tager på visit i Munke Mose. Her kan et par funktionelle fjellräven bukser eller lignende anbefales, hvis man ønsker at boltre sig i naturen.