MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du flytte til Odense som erhvervsdrivende

Af Redaktionen

Går du med tanken om at flytte til en ny og større by i Danmark, så bør du overveje Odense. Som en af Danmarks større byer, er der naturligvis også mange muligheder. Er du i opstartsfasen med en virksomhed, eller overvejer du at starte en op så er der masser af gode muligheder i Odense. Læs med her.

Godt netværk for iværksættere

Odense er en by som er i vækst. Mange mennesker tænker typisk, at man er nødt til at vælge en af de andre store byer som Aalborg, København eller Aarhus når man skal starte en virksomhed op. Men Odense, har altså potentiale og det bør man altså have med sig i overvejelserne. I Odense, er der desuden et netværk for iværksættere, som man jo med fordel kan blive en del af.

 

Hjælp at hente

Hvis man stadig leger med tanken om at starte sin egen virksomhed op, så er der skam også iværksætterhjælp at hente. Det kan være enormt overvældende og svært at finde rundt i alle de vigtige ting i forhold til at starte egen virksomhed. Man kan for eksempel tage et iværksætterkursus, så man bliver bedre rustet til at komme i gang. Faktisk, er der en del muligheder indenfor iværksætterhjælp som man med fordel kan få.

Er du allerede godt i gang med din virksomhed?

Er du i erhvervsdrivende, men gerne vil flytte til en ny by eller udvide forretningen, så bør du ikke afskrive Odense som en mulighed. For eksempel, kan man muligvis leje en lokale i Odense C til en fornuftig pris. Det kan altså give nogle muligheder rent økonomisk. Det samme gælder, hvis det eventuelt er en butik, man gerne vil åbne. Mangler der medarbejdere til din virksomhed, så kan du skam også få hjælp af et professionelt rekrutteringsbureau i Odense.

 

Dejlig by med masser af muligheder i fritiden

Om du overvejer at flytte alene til Odense, eller sammen med din partner eller familie, så er der noget for alle. Den eventyrlige by er for eksempel perfekt til børn og barnlige sjæle. H.C. Andersens hjemby bærer selvfølgelig præg af forfatteren, men Odense er også bare charmerende i sig selv. Der er et ungt studiemiljø, masser af kulturelle seværdigheder og natur omkring sig. Man skal i hvert fald ikke være bange for, at man kommer til at kede sig i byen. Og der selvfølgelig også masser af oplevelser rundt omkring på Fyn, hvor man også kan trække sig tilbage fra byen og finde ro på landet eller ved kysterne.

 

God beliggenhed

Odense har selvfølgelig også en fantastisk beliggenhed i Danmark. Tæt på Sjælland og København, samt Jylland. Dette gør byen ret så perfekt i forhold til, hvis man skal besøge familie, rejse eller arbejde i andre dele af Danmark. Hvis man eksempelvis har mange kunder eller forretningsmøder, så er Odense, måske det helt ideelle sted at have sin base. Der er altså enormt mange fordele ved at overveje Odense som den by man vi bosætte sig og drive virksomhed i.

Del artikel

Andre læser også