Derfor bør du overveje at lave en hjemmeside

Skrevet af: Redaktionen

Har du dit eget firma, eller arbejder du med noget, som kunne være relevant at formidle ud til folk? Så er en hjemmeside en rigtig god ide for dig og dit firma. At have en hjemmeside betyder at du bliver synlig på internettet, og derfor på mange platforme.

Det er altid svært at brande sig selv, og svært at vide hvor man skal lægge kræfterne, men en god ide er det at fokusere på udvikling af hjemmeside. Med en hjemmeside har du nemlig altid et visitkort i lommen, det kræver bare et link og en telefon med internet adgang.

Fokusér mere på udvikling af hjemmesiden

Er du selvstændig og har du dit eget firma, eller ønsker du bare at blive bedre til udvikling af hjemmeside, er en hjemmeside helt klart et must. Det er vigtigt at have et sted folk kan søge hen, hvis de senere hen vil lave noget med dig, eller vil tjekke din profil yderligere ud, for at se hvad du kan tilbyde dem, som potentielle kunder.

Uanset hvad du beskæftiger dig med, hvilket erhverv det end måtte være, er det altid en god ide at fokusere på udvikling af hjemmesiden. Der er nogle gode punkter at have på sin hjemmeside, uanset hvad dit fag er. F.eks. er det en rigtig god ide at have en prisliste på sin hjemmeside, hvis du tilbyder noget, som private kunder skal betale for. Er du tømrer, vil man gerne have en nogenlunde pris fornemmelse, inden man ringer eller tager kontakt.

Mange bruger ikke nok tid på marketing og kommunikation

Har man et firma, som man ønsker at brande godt, eller bare ønsker at komme i kontakt med folk, og formidle projekter videre til eventuelle interesserede personer, er det en god ide med en hjemmeside og en god pr strategi.

Mange nystartede firmaer oplever ofte, hvordan det er at sidde med en lille kundegruppe, og kan have svært ved at komme videre og tage kontakt til folk, som måske ligger udenfor ens almindelige netværk. Det kan ikke understreges nok, hvor meget en god pr strategi kan gøre, og hvor vigtig sociale medier kan være, hvis man bruger dem fornuftigt og er god til at bruge dem.

Overvej hvordan din hjemmeside skal se ud

Har du taget skridtet ind i den digitale verden, med pr strategier og marketing, så er det også rigtigt vigtigt at have din hjemmeside lavet nogenlunde professionelt, så den ser lækker ud. Der findes ikke noget værre, end et dårligt layout til en hjemmeside som halter lidt med informationer og ikke rigtig virker efter formålet.

Udkast afslører: Spisesteder og barer må forlænge åbningstiden

Skrevet af: Redaktionen

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00.

Her vil hun fortælle seneste nyt om forhandlingerne om Fase 4 af genåbningsplanen. Forhandlinger der her fredag aften faldt endeligt på plads mellem Folketingets partier og regeringen.

Sent fredag aften skriver flere medier som TV2 og Ekstra Bladet, at aftalen kommer til at indeholde et punkt, hvor åbningstider på udskænkningssteder lempes.

Åbningstiden for restauranter, barer og cafeer i Danmark ser ud til blive udvidet fra klokken 00.00 til klokken 02.00.

Det bekræfter Justitsminister Nick Hækkerup sent fredag.

“Antallet af gæster slutter klokken 23. Så fra klokken 23 og 02 er det de samme mennesker, der vil være på baren,” siger Nick Hækkerup om de nye åbningstider for nattelivet.

Ikke nye gæster fra klokken 23.00

Der er dog et vigtigt element i det punkt. For det forudsætter, at der ikke lukkes nye gæster ind på det enkelte sted fra klokken 23.00.

Selve nattelivet med diskoteker og natklubber skal forblive lukket helt frem til den 31. oktober.

Så det må siges at være et kompromis i forhold til danskernes ønske om at være længere ude end til klokken 00.00.

Trækker normalt 100.000 gæster: Kæmpe marked på Fyn er nu aflyst

Skrevet af: Redaktionen

Hvert år drager tusinder fra Odense og resten af Fyn til det traditionsrige Egeskov Marked.

Men selv om man håbede til det sidste, så har arrangørerne nu officielt aflyst årets store begivenhed.

“Som følge af myndighedernes seneste udmelding er vi desværre nødt til at aflyse Egeskov Marked 2020,” skriver Egeskov Marked.

Trækker op mod 100.000 gæster

Det populære marked tiltrækker hvert år op imod 100.000 gæster og har eksisteret i flere hundrede år.

Egeskov Marked er et af Danmarks etablerede markeder skriver man selv med mange kræmmerboder og masser at kigge på og handle med.

De nye datoer for 2021 er allerede meldt ud. Det bliver weekenden 10. og 11. september næste år.

Melder nyt ud: Statsministeren holder pressemøde i morgen

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Efter adskillige måneder uden pressemøder med statsminister Mette Frederiksen er der nu nyt.

Således indkalder Statsministeriet til pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00 med nyt om Covid-19.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse fredag eftermiddag.

Der er højst sandsynligt tale om nyt fra seneste forhandlinger om genåbning af fase 4. Stigende smittetal har fyldt meget i forhandlingerne mellem Folketingets partier de seneste dage.

Blandt andet er der lagt op til, at nattelivet først får lov til at genåbne 31. oktober.