Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du overveje at lave en hjemmeside

Af Redaktionen

Har du dit eget firma, eller arbejder du med noget, som kunne være relevant at formidle ud til folk? Så er en hjemmeside en rigtig god ide for dig og dit firma. At have en hjemmeside betyder at du bliver synlig på internettet, og derfor på mange platforme.

Det er altid svært at brande sig selv, og svært at vide hvor man skal lægge kræfterne, men en god ide er det at fokusere på udvikling af hjemmeside. Med en hjemmeside har du nemlig altid et visitkort i lommen, det kræver bare et link og en telefon med internet adgang.

Fokusér mere på udvikling af hjemmesiden

Er du selvstændig og har du dit eget firma, eller ønsker du bare at blive bedre til udvikling af hjemmeside, er en hjemmeside helt klart et must. Det er vigtigt at have et sted folk kan søge hen, hvis de senere hen vil lave noget med dig, eller vil tjekke din profil yderligere ud, for at se hvad du kan tilbyde dem, som potentielle kunder.

Uanset hvad du beskæftiger dig med, hvilket erhverv det end måtte være, er det altid en god ide at fokusere på udvikling af hjemmesiden. Der er nogle gode punkter at have på sin hjemmeside, uanset hvad dit fag er. F.eks. er det en rigtig god ide at have en prisliste på sin hjemmeside, hvis du tilbyder noget, som private kunder skal betale for. Er du tømrer, vil man gerne have en nogenlunde pris fornemmelse, inden man ringer eller tager kontakt.

Mange bruger ikke nok tid på marketing og kommunikation

Har man et firma, som man ønsker at brande godt, eller bare ønsker at komme i kontakt med folk, og formidle projekter videre til eventuelle interesserede personer, er det en god ide med en hjemmeside og en god pr strategi.

Mange nystartede firmaer oplever ofte, hvordan det er at sidde med en lille kundegruppe, og kan have svært ved at komme videre og tage kontakt til folk, som måske ligger udenfor ens almindelige netværk. Det kan ikke understreges nok, hvor meget en god pr strategi kan gøre, og hvor vigtig sociale medier kan være, hvis man bruger dem fornuftigt og er god til at bruge dem.

Overvej hvordan din hjemmeside skal se ud

Har du taget skridtet ind i den digitale verden, med pr strategier og marketing, så er det også rigtigt vigtigt at have din hjemmeside lavet nogenlunde professionelt, så den ser lækker ud. Der findes ikke noget værre, end et dårligt layout til en hjemmeside som halter lidt med informationer og ikke rigtig virker efter formålet.

Del artikel

Andre læser også