Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du overveje en tur til Maldiverne

Af Annoncør

Sidder du hjemme og længes ud i verden og længes du efter sol, palmer og strand? Har du en drøm om at opleve en helt anden kultur og en storslået natur? Så kan en rejse til Maldiverne være en oplagt mulighed. Hvem kan ikke drømme sig hen under varme himmelstrøg til troperne, hvor et smukt ø-rige kan udforskes og hvor man bliver mødt med åbne arme og venligt sind?

Naturskønhed og gode oplevelser 

Maldiverne ligger i det Indiske ocean og består af hovedøen Male og af de mange små øer atoller, som udgør resterne af en vulkanø omkranset af koralrev. Her kan du tage på ø-hop på de idylliske øer og føle dig i et med naturen på de lange kridhvide strande, på dykkerturen mellem farvestrålende koralrev eller på snorkelturen mellem alverdens havdyr. 

Øerne kan deles op i hoteløer, beboede og ubeboede øer. Når du bevæger dig mellem øerne vil det foregå med vandfly, hvilket også er en oplevelse i sig selv. Maldiverne leder tankerne hen på farverne krystalklar turkisblå, sandfarve, lysegrøn og parcelfarver og hen på frisk luft under vingerne samt tid til ro og afslapning. Alt sammen noget der lyser op og giver ekstra energi og balance til krop og sjæl. En naturskøn perle, der uspoleret og smuk, vil give dig minder for livet og friste dig til at komme igen.

Højsæson på Maldiverne er i den tørre periode november til marts, hvor temperaturen vil ligge omkring 30 grader. Det er her, at du skal finde solcremen og solhatten frem, men også huske myggecremen, da myg er at finde på Maldiverne. Du kan dog også godt rejse dertil udenfor højsæson, hvor regntiden dog godt kan spille ind, men hvor prisen på rejsen til gengæld også vil være billigere.

Gør brug af gode råd og tips

Vil du på det fantastiske rejseeventyr og tænker på Maldiverne rejse, så er det med at finde et godt rejsebureau, der kan hjælpe med at planlægge netop den rejse, som står højest på din ønskeliste. Professionel rejseerfaring men også rejseerfaring fra andre rejsende, der deler ud af deres oplevelser på Maldiverne, er værd at tage med og indhente informationer fra, inden du begiver dig afsted. 

Endelig er muligheden for at rejse ud i verden efter Corona krisen blevet en realitet igen. Selvfølgelig skal du stadig tage forbehold, for hvilke retningslinjer, der er i forhold til Corona i det land, som du vil besøge og hvilke andre retningslinjer, du skal følge på Maldiverne, hvis det er der, at du vil hen. Og så er det bare med at komme afsted til paradis-øerne.

Del artikel

Andre læser også