MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du tage på ferie på Fyn

Af Annoncør

Er du og familien ved at planlægge jeres næste familieferie i Danmark? Har I svært ved at finde ud af, hvilken del af landet som passer til jeres behov? Der findes rigtigt mange spændende muligheder i landet, og det er bare ikke let at skulle vælge. Der er nemlig fordele ved mange steder, men når børnene også skal med og alt efter, hvilken sæson man rejser på, så spiller det jo en stor rolle. Hvis ikke allerede, at Fyn er på listen, så er det måske værd at læse med her.

Fyn er fin

Fyn byder på en helt masse spændende og sjove aktiviteter for både voksne og for børn. I Odense kan man eksempelvis tage i zoologisk have. Derudover er det også værd at nævne, at byen er enormt eventyragtig og fortryllende, som byen selvfølgelig også bærer præg af, på grund af H.C Andersen. Derudover kan man finde Danmarks Jernbane Museum og Den Fynske Landsby, hvilket både er spændende for børnene, men også for forældre og andre nysgerrige sjæle. Man kunne med fordel kombinere nogle overnatninger i Odense med en miniferie et andet sted på øen, eventuelt på landet. Ellers, kan man jo sejle ud til de mindre øer fra Fyn. 

Råd til familieferie

Det koster noget at holde ferie. Det koster også noget at tage på ferie. Men ferierne er familiernes tid sammen, hvor hver især lige for en pause fra den travle hverdag. Det er derfor vigtigt i mange familier, at disse bliver prioriteret. Nogle har måske en opsparing eller nogle feriemidler at gøre med, hvor andre ikke har. Er det med i overvejelserne at tage et lån, er det dog vigtigt, at man tænker sig grundigt om. Det er måske en hurtig løsning, men pengene skal selvfølgelig også betales tilbage. 

Hvor meget kan jeg låne med et forbrugslån?. Måske, er det et spørgsmål du sidder med lige nu. Hvis det er tilfældet, så kan du klikke på linket, hvor du kan læse mere. Hvis man gerne vil have flere penge til eksempelvis at tage på familieferie, så kan det være en god idé at lægge en plan for, hvordan man vil spare op og hvordan. Måske er man nødt til at nedprioritere nogle ting fra i en tid.

Var det noget med en bondegårdsferie på Fyn?

En bondegårdsferie kan være en stor oplevelse for børnene. På en bondegårsferie på Fyn kan man nemlig bo i idylliske omgivelser, imens man kan komme helt tæt på forskellige dyr og både lære mere om livet der, men også om dyrene. Der kan også være en mulighed for at være med til at fodre og passe dyrerene. En yderst interessant oplevelse for børnene. Landlige og smukke omgivelser er også, hvad man kan forvente, når man tager på en bondegårdsferie på Fyn. Med rig mulighed for at komme helt ned i gear, eller måske lave noget aktivt på ferien. Er det om sommeren, man rejser, kan man jo vælge et overnatningssted, som er forholdsvist tæt på stranden.

Del artikel

Andre læser også