MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bruger mange kvinder gellak

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af Nailster

Når det kommer til neglelak og kunstige negle, er der mange muligheder. Det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvad man skal vælge. En stor del af de danske kvinder, ender dog med at kaste sin kærlighed over gellak.

Det er naturligvis ikke uden grund, at det forholder sig på denne måde, da der er flere fordele forbundet med denne type neglelak. Når det er sagt, er det dog vigtigt at understrege, at det naturligvis ikke er noget for alle.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig, så er du heldigvis landet det rette sted. I denne artikel kan du nemlig læse mere om, hvorfor mange kvinder har valgt at bruge gellak til deres negle.

Styrker neglene og har lang holdbarhed

En af de klare fordele ved f.eks. at bruge Nailster gellack er, at det faktisk styrker dine negle. Er du blandt dem, der føler, at dine negle ofte knækker eller flosser, hvis du har neglelak på, så kan gellak være et bedre alternativ for dig.

Det er nemlig ikke blot med til at styrke dine negle, men har også en lang holdbarhed. Når du har brugt lang tid på at lave dine negle, ser du sandsynligvis også, at de holder sig pæne i lang tid – og det gør de med gellak.

Alt afhængigt af, hvilken gellak, der er tale om, og hvordan det er lavet, kan det holde i helt op til tre uger, uden at der opstår hverken ridser eller afskalning. Det er meget sjældent, at almindeligt neglelak kan det.

Let og enkelt at påføre i dit eget hjem

En anden fordele ved gellak er, at du ikke behøver at lægge vejen forbi en salon, hvis du vil have det påført på dine negle. Derimod er det noget, du sagtens kan gøre derhjemme, uden at have tidligere erfaring med det.

Af denne grund ender det for nogen også med at blive en hobby i sig selv. Når man først har det værktøj, der skal bruges, for at kunne lave gelnegle, er det nemlig svært ikke at blive grebet af det.

Det medfører, at der er mange kvinder, der begynder at eksperimentere med det, og derfor får prøvet en lang række forskellige designs på deres negle.

Billigere end dyre salonbehandlinger

Som angivet herover, så er det ikke et krav, at du lægger vejen forbi en salon, hvis du har et ønske om at få gellak på dine negle. Det kan du nemlig klare selv derhjemme, såfremt du har mod på at kaste dig ud i det.

Det vil sige, at der er en del penge at spare, hvis du tidligere har valgt at få dine negle lavet i en salon hver tredje uge.

Det er dog ikke blot, når det skal laves, at du kan klare det selv. Det er også, når det er tid til at fjerne det. Gellak har nemlig også den klare fordel, at det er nemt for dig at fjerne det, uden at skade dine negle, når det fjernes.

Del artikel

Andre læser også