Derfor kan det være en god ide at vælge et webbureau

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Hvis du driver en virksomhed og du ikke er kommet online endnu, så mister du højst sandsynlig omsætning. Størstedelen af danskerne vælger at bruge online tjenester som f.eks Google, når de skal finde deres næste skobutik eller deres elektriker.

Men det gælder ikke kun om at blive synlig på Google eller på de sociale medier. For hvis du ikke har en moderne og konverterende hjemmeside, så kan det hele være lige meget. Danskerne er vant til flotte og skarpe hjemmesider, hvor designet og brugeroplevelsen er i top.

Men hvis du driver en etableret offline forretning, der ønsker at tage forretningen op i den øverste digitale superliga, hvem skal du så have fat i?

Her er svaret. Et webbureau. Hvad er et webbureau tænker du måske? Et webbureau er et digitalt hus der er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at få succes online.

Det vil sige, at de varetager alt fra udvikling af hjemmesiden og den efterfølgende marketing. Det der adskiller sig fra et 360 grader webbureau og andre webbureauer er, at alt er in-house og de har en bred palette af færdigheder.

Hvis du f.eks. er en elektriker butik og du aldrig har lavet nogle online tiltag, så vil det første som et webbureau vil foretage sig er, at de vil skabe en moderne og konverterende hjemmeside, der sikrer et moderne ansigt udadtil, når besøgende lander på deres hjemmeside og søger efter en elektriker.

Når hjemmesiden er lavet og alt på hjemmesiden er på plads, så vil webbureauet begynde at undersøge, hvordan hjemmesiden skal markedsføres for at få de bedste resultater.

Her vil der oftest blive kigget på kanaler som f.eks. Google, der ofte er en meget værdiskabende kanal.

Dem der bruger Google er ofte meget købsklar, derfor vil det give god mening at begynde at arbejde med annoncer i Google, så elektriker butikken bliver fundet i Google, når folk f.eks. søger på ”Elektriker i Odense”.

Der vil også blive kigget på, hvordan elektriker virksomheden kan rangere bedre i Google på de gratis resultater, dem der også kaldes for de organiske resultater.

Når den nye elektriker hjemmeside begynder at få noget trafik og data, så begynder det digitale bureau at kigge på, hvordan vi kan bruge disse data til at skabe en endnu bedre brugeroplevelse og øge konverteringsraten.

Når det hele spiller og elektriker butikken begynder at få noget omsætning, så vil bureauet løbende komme med tiltag og forslag til, hvordan vi kan blive ved med at udvide biksen.

Gratis levering i Odense og helt ned til 4 kuverter: Smageriet sørger for årets påskefrokost

Skrevet af: Michael Qureshi

Havde du også set frem til årets påskehygge med alle dem, du holder allermest af?

Det kan faktisk stadig lade sig gøre at sætte en skøn påskefrokost på menukortet.

Og samtidig bestille maden udefra.

Smageriets kokke har nemlig udviklet en påskefrokost, der, som noget helt nyt, nu kan bestilles helt ned fra 4 kuverter.

@testfamilien / Smageriet

9 velsmagende anretninger

Påskefrokosten består af 9 velsmagende anretninger  – 7 kolde og 2 lune – lavet med kærlighed – se menuen nederst i artiklen.

Man kunne jo også forære gode venner eller familie den indbydende påskefrokost som en gave, nu man ikke fysisk kan mødes i år.

Den perfekte mulighed for at få hygget og spist sig glade sammen – hver for sig.

Gratis levering

Smageriet har gratis levering i og omkring Odense, Aarhus og København – ved bestilling inden d. 13/4

Og husk, du kan bestille helt ned fra 4 kuverter.

Menuen skal blot bestilles 2 dage før levering.

Det får du med:

✔️ Gammeldags modnet sild med cremefraiche, løg & kapers

✔️ Æg med mayo, karse, krebsehaler og citronperler

✔️ Babyspinat med melon, agurk, salatost, ristede hasselnødder og rosepeber

✔️ Røget laks med rygeostcreme og rugbrødschips

✔️ Roastbeef med remoulade, syltede grønne tomater og rodfrugtchips

✔️ Brownie med karamelcrunch

✔️ Vesterhavsost med syltede valnødder

✔️ Hertil tarteletter med høns og paneret rødspættefilet med remoulade og citron

De to lune retter leveres kolde, og skal blot have en let opvarmning.

Hvad: Smageriets påskefrokost fra 4 kuverter
Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Leveres fra den 30. marts t.om. 14. juni. Skal blot bestilles 2 dage før levering
Hvor meget: 199 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)
Hvordan: Læs mere lige her

*Tilbuddet om Gratis levering gælder i følgende postnumre:
1050 til 2930, 4200, 5000​, 5200​, 5210​, 5220​, 5240​, 5260​, 5270​, 5290​, 5320​, 5491, 8000 til 8390 (undtaget 8305), 8520.
Gratis levering kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

Nye tal offentliggjort: Så mange er indlagt med Corona-virus på Fyn

Skrevet af: Redaktionen

Er man interesseret i at kende udviklingen på spredningen af corona-virussen i Danmark, så kan man hver dag holde øje med Statens Serum Institut, der løbende udgiver overvågningsrapporter.

Her er den seneste blevet frigivet lidt over klokken 13.00 tirsdag eftermiddag, og vi tager endnu engang et dyk ned i tallene for Fyn.

Du kan selv følge med her.

Der er pt 4.978 bekræftede tilfælde af corona-smittede i Danmark. Det er 331 flere på det seneste døgn.

Antal døde er 203, hvilket er 16 flere end i går.

Der er i dag 472 indlagte, hvilket på landsplan er faldet med 5%.

Stabile tal på Fyn

I Region Syddanmark som hører under Fyn er antallet af indlagte faldet med 3% på et enkelt døgn.

I dag er der 71 indlagte i Syddanmark, hvoraf 22 er på intensiv og 22 i respirator.

Syddanmark ligger pænt stabilt, hvor tallene dagligt svinger lidt op og ned, men den seneste tid er tallene faldet en smule.

Landets samlede dødstal er nu på 203 personer. Opgørelsen omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist COVID-19-infektion. COVID-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet.

Antallet af dødsfald har været nedadgående inden for de sidste par dage, så man kan krydse fingre, for at denne kurve fortsætter i den rigtige retning.

Du kan selv se tallene herunder fra Statens Serum Institut.

Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut
Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut

Politiet om påskeindkøb: Udnyt de forlængede åbningstider

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For at undgå kødannelser og mange mennesker samles på et sted anbefaler politiet, at man gør brug af dagligvarebutikkernes forlængende åbningstider hen over påsken.

De store dagligvarebutikker har ekstraordinært fået mulighed for at holde åbent flere dage end sædvanligt i påsken.

Det sker for at sprede kundernes besøg ud over længere tid og dermed skabe mere plads mellem kunderne. På den måde mindsker man risikoen for smittespredning af coronavirus/covid19.

”Der er altså flere dage at handle på, så ingen grund til indkøbspanik. Sørg for at have god tid, køb gerne ind på skæve tidspunkter, følg butikkens anvisninger og vis hensyn over for ældre og udsatte, når du drager ud for at fylde indkøbsvognen”, siger Rispolitiets Kommunikationsdirektør, Anders Frandsen.

Disse gode råd gælder selvfølgelig også, hvis du planlægger at tage i plantecenter eller byggemarked i påsken.

”Et smil er som bekendt den korteste afstand mellem to mennesker. Det gælder også, selvom man står et par meter fra hinanden”, siger Anders Frandsen.