Derfor kan det være en god ide at vælge et webbureau

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Hvis du driver en virksomhed og du ikke er kommet online endnu, så mister du højst sandsynlig omsætning. Størstedelen af danskerne vælger at bruge online tjenester som f.eks Google, når de skal finde deres næste skobutik eller deres elektriker.

Men det gælder ikke kun om at blive synlig på Google eller på de sociale medier. For hvis du ikke har en moderne og konverterende hjemmeside, så kan det hele være lige meget. Danskerne er vant til flotte og skarpe hjemmesider, hvor designet og brugeroplevelsen er i top.

Men hvis du driver en etableret offline forretning, der ønsker at tage forretningen op i den øverste digitale superliga, hvem skal du så have fat i?

Her er svaret. Et webbureau. Hvad er et webbureau tænker du måske? Et webbureau er et digitalt hus der er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at få succes online.

Det vil sige, at de varetager alt fra udvikling af hjemmesiden og den efterfølgende marketing. Det der adskiller sig fra et 360 grader webbureau og andre webbureauer er, at alt er in-house og de har en bred palette af færdigheder.

Hvis du f.eks. er en elektriker butik og du aldrig har lavet nogle online tiltag, så vil det første som et webbureau vil foretage sig er, at de vil skabe en moderne og konverterende hjemmeside, der sikrer et moderne ansigt udadtil, når besøgende lander på deres hjemmeside og søger efter en elektriker.

Når hjemmesiden er lavet og alt på hjemmesiden er på plads, så vil webbureauet begynde at undersøge, hvordan hjemmesiden skal markedsføres for at få de bedste resultater.

Her vil der oftest blive kigget på kanaler som f.eks. Google, der ofte er en meget værdiskabende kanal.

Dem der bruger Google er ofte meget købsklar, derfor vil det give god mening at begynde at arbejde med annoncer i Google, så elektriker butikken bliver fundet i Google, når folk f.eks. søger på ”Elektriker i Odense”.

Der vil også blive kigget på, hvordan elektriker virksomheden kan rangere bedre i Google på de gratis resultater, dem der også kaldes for de organiske resultater.

Når den nye elektriker hjemmeside begynder at få noget trafik og data, så begynder det digitale bureau at kigge på, hvordan vi kan bruge disse data til at skabe en endnu bedre brugeroplevelse og øge konverteringsraten.

Når det hele spiller og elektriker butikken begynder at få noget omsætning, så vil bureauet løbende komme med tiltag og forslag til, hvordan vi kan blive ved med at udvide biksen.

Masser af retro- og loppefund: Kom til kæmpe loppemarked i weekenden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Det store loppemarked i Storms Pakhus er altid et tilløbsstykke i Odense.

Hvert eneste år trækker tusinder ned til Odense Havn for at gøre retro- og loppefund.

Inden sæsonen slår om og loppemarkedet kan rykke udenfor, afholdes det kæmpestore genbrugs- og retromarked inde i pakhuset.

Det bliver mere præcist den kommende weekend, søndag den 2. februar kl. 11.00.

Ryd ud i skabet

Der bliver masser af stande på det store genbrugs- og retromarked, og man kommer helt sikkert til at finde noget retroguld.

Skulle man selv sidde derhjemme og trænge til at få ryddet ud i skabet eller af børnenes legetøj, så kan man også booke en stand til Odense Loppemarked.

Det sidste indendørs loppemarked bliver den 1. marts.

Læs mere her.

Hvad: Odense Loppemarked i Storms Pakhus

Hvor: Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense

Hvornår: 2. februar, kl. 11.00

Burgere, bajere og football: Kom til Super Bowl-event i Arkaden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Næste weekend kan vi endnu engang se frem til en af verdens største sportsbegivenheder, når den 54. udgave af Super Bowl finder sted på Hard Rock Stadium i Florida.

Den amerikanske nationalsport tiltrækker stadig flere og flere fans kloden rundt, og er du én af dem, behøver du heldigvis ikke tage hele vejen til Guds eget land for at opleve den helt rette stemning.

Arkaden Street Food afholder et brag af en Super Bowl-event og inviterer alle interesserede til en fantastisk aften/nat med burgere, bajere og chicken tenders i bedste amerikanske stil.

catch dine kammerater og tackle din vej ned til Arkaden til en aften fyldt med amerikansk fodbold.

Storskærm og mad hele natten

Arkaden sender direkte fra Hard Rock Stadium i Miami hele aftenen og natten, inkl. optakt, show og finale-kampen, som står mellem legendariske San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs.

Eventet starter søndag aften klokken 22.00 og fortsætter ind til den lyse morgen.

Du kan enten købe en entré-billet til 59 kr eller en menu-billet, som inkluderer en street food menu samt en amerikansk øl eller Coca Cola.

Med en menu-billet til 159 kr kan du enten vælge mellem en af LET’S B FRANK burgere med Frank’s fritter og dip eller HARALD’S BURGER.

Er du mere til kylling, kan du for 139 kr få chicken tenders med pomfritter, dip og coleslaw fra Chicken’n Chips.

Bliver du ekstra snackish i løbet af natten, holder de tre boder heldigvis åben.

Vildt half-time show

Udover en stor sportslig oplevelse er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows.

I år kan vi se frem til underholdning fra både Jennifer Lopez og Shakira – og får du selv lyst til at ryste hofterne lidt til showet, forestiller vi os, at det også er tilladt.

Læs mere her.

Hvad: Super Bowl på Arkaden Street Food
Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense
Hvornår: Søndag 2. februar, kl. 22:00 – mandag den 3. februar, kl. 04:30

Flaskerne skal tømmes: Lørups Vinstue inviterer til Sjatfest

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lørups Vinstue
Foto: Lørups Vinstue

Sidste år kunne det legendariske værtshus Lørups Vinstue fejre fødseldag efter 83 fornemme år i Odense.

Alderen har selvsagt sat sine tegn på den gamle beværtning, og ejerne har derfor besluttet, at det er tid til et ansigtsløft.

Vinstuen lukkes derfor ned et par uger i februar til renovation, men før håndværkerne kommer, beder ejerne om hjælp med at tømme deres fustager og flasker til en såkaldt “sjatfest.”

Festen foregår lørdag den 1. februar fra dørene åbner kl. 10.00 til lukningen kl. 03.00 næste morgen, og der 20% på drikkevarer hele dagen.

Som enhver anden lørdag er der også musik denne lørdag, hvor flyglet spiller fra kl. 11.00 til 13.00 om formiddagen.

Tilbage den 21. februar

Stamgæster og andre festlige sjæle behøver ikke savne Lørups Vinstue i lang tid.

Beværtningen vender stærkt tilbage fredag den 21. februar og har allerede en masse aktiviteter planlagt.

Man kan bl.a. nyde livemusik hver lørdag, deltage i Lørups Quizzen i marts eller være med i “Rundt om flyglet” den 3. torsdag i måneden.

Læs mere om Sjatfesten her.

Hvad: Sjatfest på Lørups Vinstue

Hvor: Lørups Vinstue, Claus Bergs Gade 5, 5000 Odense

Hvornår: 1. februar, kl. 10.00-03.00