MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du bruge en lokal ejendomsmægler

Af Redaktionen

Skal du sælge din bolig? Ønsker du at få et hurtig salg til en så høj pris som mulig? Så skal du bruge en lokal ejendomsmægler. En mægler med kendskab til lokalområdet ved nemlig præcis, hvad der skal til for, at din bolig bliver solgt.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Og det er gode grunde til at gentage det endnu en gang, beliggenhed. Det er nemlig det som står højest oppe på listen, når køberens krav skal listes op. Uanset om du skal sælge bolig i Odense C, Odense V eller Odense SV, så vil muligheden for salg være mest optimale,med en ejendomsmægler, som kender Odense som sin egen bukselomme.

Når du allierer dig med en lokal ejendomsmægler, så ved personen alt om lokalområdet. Det kan være spørgsmål om de nærliggende grønne områder, hvilke indkøbs muligheder der er, skoler og institutioner og andre ting, som en potentiel køber er optaget af. Det kan også være at ejendomsmægleren har adgang til et køberkartotek proppet med købere, som er på jagt efter præcis en bolig som din. Dette kan betyde, at det bliver et hurtig salg, som alle parter bliver glade for. Også i forhold til markedsføring af boligen, så vil ejendomsmægleren med lokalkendskab have et fortrin, da det giver viden om, hvem køberen er, og hvor de befinder sig.

Mulighed for et hurtig salg øges derfor, hvis du vælger en ejendomsmægler med lokal viden.

Vælg den rette ejendomsmægleren

En ejendomsmægler med lokal viden er vigtig, andre ting som du skal overveje, er selvfølgelig størrelsen på salær, samt præcis, hvad der er med i den pakke, som du køber. For at du skal kunne finde den bedste ejendomsmægler, så skal du indhente tilbud fra flere forskellige. For det første, så vil mæglerne skærpe sit tilbud, når de ved, der er konkurrence, og for det andet, så kan du overveje hvilken mægler, som passer bedst til det behov og de ønsker, som du har.

Husk at det er ikke nødvendigvis den mægler, som vil udbyde din bolig til den højeste pris, som er den bedste. Den bedste pris er nemlig altid den mest realistiske pris. Det er nemlig, der du vil få et hurtig salg. Det kan derfor være en god ide, at du selv kigger på udbuddet af boliger i dit lokalområde, og ser hvilket prisniveau, de ligger på, og hvor mange boliger der er til salg. Der er godt gang i boligsalget i Odense, og mange boliger kommer ikke engang op ad skuffen, inden de første købere melder sin interesse.

Når du skal vælge en ejendomsmægler til at stå for salget af din bolig, så skal du vælge den person som du har tillid til. Salg af bolig er nemlig en tillidssag, hvor du skal lade mægleren gøre sit arbejde, med fuld tillid til, at det bliver gjort til perfektion.

Hvis du kan stole på din mægler, så kan du læne dig tilbage og slappe af. Det eneste du behøver at gøre, er, at holde boligen ren og pæn, og sørge for friske blomster i køkkenet hver søndag til åbent hus.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også