MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du vælge Magento

Af Annoncør

Har I overvejet at skifte platform for jeres webshop i virksomheden? Måske I frem til nu mest har anvendt gratis, opensourceløsninger til jeres webshop. Det kan man reelt set også komme langt med, men hvis I ser, at jeres virksomhed vækster og måske har svært ved at følge med på webshoppen, kan det være nødvendigt at begynde at overveje nye løsninger. En mulighed kunne være, at I begynder at anvende Magento-2.

Hvis I får bygget jeres webshop med Magento, vil I være i samme situation som rigtig mange andre virksomheder i hele verden gør. Det skyldes blandt andet, at Magento er bygget op, så den grundlæggende faciliterer for fokus på SEO samt kan skaleres op og ned, alt efter hvad I har behov for. Hvis virksomheden vækster, kan I nemt udvide, og har I behov for at gå lidt ned i skala, er det også en fin mulighed med Magento.

Kom godt i gang med webshoppen

Er det første gang, I skal have en webshop op at køre? Så er det måske en udfordring helt at gennemskue, hvordan det egentlig fungerer. Derfor kan det være rart for jer at få rådgivning fra professionelle, der er vant til at bygge sådanne hjemmesider op. Det kan for jer også betyde, at I kan få lavet en hjemmeside fra bunden, som I efterfølgende selv kan holde opdateret. Det gør opgaven lidt mere overskuelig.

Der er flere elementer i en webshop, som ikke er til stede ved en almindelig hjemmeside. I er nødt til at få det til at spille sammen, så den lagerstatus, der angives på siden referer til den faktiske status på jeres lager, ligesom der skal være betalingsløsninger og mulighed for at tilkøbe fragt og meget andet. Hvis I får det automatiseret i Magento, slipper I får mange manuelle steps, der skulle tages i processen ellers.

Del artikel

Andre læser også