Det får du ikke andre steder: Spar 25% på MASH med ClubOdense

Foto: simonethranenielsen.dk
Foto: simonethranenielsen.dk

Tilbage i 2016 slog MASH dørene op for deres første restaurant i Odense.

Den populære restaurant har i alt otte restauranter i Danmark. Det er et moderne steak house, der byder på lækre starters inden hovedattraktionen, som er mørt og velsmagende oksekød med tilhørende fritter, sauces og sides – efterfulgt af den søde finale og cocktails i baren.

Odenseanerne har taget MASH’s lækre cocktails, møre bøffer, gode vine og cocktails til sig.

Restauranten har oplevet en stor interesse siden åbningen, og i de nyrenoverede lokaler i Bryggergården er rammen da også sat for en rigtig god oplevelse – uanset om det drejer sig om frokost eller middag.

Husk, du får 25 % rabat hos MASH med ClubOdense – læs mere her. 

Foto: simonethranenielsen.dk
En oplagt mulighed til julefrokosten

MASH har plads til 110 gæster, og ønsker du en mere privat oplevelse, og er I en stor forsamling, er der mulighed for at leje private dining-lokalet i kælderen under restauranten.

Kalenderen viser nu midt august, og sommeren er så småt ved at gå på hæld. Måske synes du, det stadig er lidt tidligt at tænke på julefrokost? Restaurantmanager hos MASH i Odense, Per Kristian Granli, forsikrer, at det er det faktisk slet ikke:

”Man skal være hurtigt ude, hvis man har specifikke ønsker til sin julefrokost. I princippet er man aldrig for tidligt på den. Det er bare med at komme i gang” siger han.

Foto: simonethranenielsen.dk/

Vælger du at holde julefrokosten hos MASH, så kan du se frem til noget helt andet end den traditionelle julefrokostmenu:

”Hos MASH har vi stor respekt for den traditionelle julefrokost, men muligheden for at vælge noget andet, er der ikke noget i vejen med.

Hos MASH tilbyder vi noget til dem, der måske er gået en lille smule træt i altid at spise det samme. I stedet for æg, rejser, leverpostej og flæskesteg, tilbyder vi gode bøffer, udsøgte vine, lækre cocktails og god stemning” fortæller Per Kristian Granli.

Foto: simonethranenielsen.dk
God idé at booke allerede nu

Julefrokosten hos MASH er ingen pakkeløsning, og vælger I at afholde det i lokalet i kælderen, er det selvfølgelig med samme professionelle service og stemningsfulde rammer, som MASH er kendt for.

Per Kristians anbefaling er allerede at booke nu:

”De fleste tænker nok, at der er længe til juletiden. Men pludselig er man altså for sent på den. Så hvis man gerne vil undgå panik til sidst, er det en rigtig god idé at finde ud af, hvad man gerne vil og så lave en reservation”.

Spar 25 % på MASH med ClubOdense

Som medlem af vores fordelsklub ClubOdense, kan du spare 25 % hos MASH i denne måned. Du finder fordelen i din Goodiepack.

Med vores fordelsklub ClubOdense kan du spare masser af penge i Odense. Vi giver dig nemlig rabat på byens bedste steder.

Hver måned sender vi dig en GoodiePack til din telefon, som giver dig eksklusive fordele. Det er spændende at udforske, og så sparer du altså en del penge. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind uden binding lige her.

Med ClubOdense kan du i denne måned også…

  • Spare 20 % på raw bowl og burgere hos café Kosmos
  • Få 2 drinks for 1’s pris hos Copper Box
  • Spare 70 kr. på ‘spis til pindene knækker’ hos bar’sushi
  • Og meget mere! Du melder dig ind lige her.