Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det Fynske Dyrskue vender tilbage: Det kan du glæde dig til

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Det Fynske Dyrskue
Foto: Det Fynske Dyrskue

I næste weekend danner Dyrskuepladsen i Odense rammen om et af sommerens hyggeligste arrangementer.

På Det Fynske Dyrskue kan du se frem til tre dage med opsigtsvækkende oplevelser, flotte heste og kvæg, lækker mad, børnedyrskue og kommer helt tæt på det fynske landbrug, når der bygges bro mellem by og landbrug fra den 14.-16. juni 2019.

Her kan du og familien komme helt tæt på de klassiske dyrskuedyr, gå på opdagelse med en formidler, få indsigt i grøn energi, fynske fødevarer og friluftsliv.

Vil du teste dine færdigheder af som landmand, så kan du også få diplom som minifarmer, deltage i konkurrencer med dit kæledyr, prøve en brandbil og meget, meget mere.

Foto: Det Fynske Dyrskue

Smag på hele verden

Årets program er en omfattende størrelse, og byder eksempelvis også på fødevaremarked, hvor du finder alt fra lokale råvarer, udenlandske specialiteter til veganske altenativer.

En verden af mad venter dig, hvor velsmagende street food, lækre specialøl, friskslagtet kød, fynske tomater, æbler, olier, salt og friske grøntsager er med til at sætte standarden for dagen.

Der gemmer sig gode historier i alle hjørner, som bare venter på at blive fortalt – og der er selvfølgelig mulighed for både at smage lækkerierne og købe dem med hjem.

De flotteste dyr vises frem

Dyrskuet har været afholdt siden 1961, og det er naturligvis dyrene, der er i centrum for begivenheden.

Formålet har blandt andet være at fremme avlen og udviklingen i landbruget, og årets landmænd står klar til at vise deres flotte kreaturer frem til både konkurrenter og publikum, i håb om flotte placeringer og præmier for god avl.

Foto: Det Fynske Dyrskue

Når dyrene ikke konkurrerer eller optræder, så bydes man i stedet indenfor i staldene. Her kan du få mere at vide om dyrene og de forskellige racer.

Når dyrene ikke konkurrerer eller optræder, så byder vi publikum indenfor i staldene. Her kan du få mere at vide om dyrene og de forskellige racer.

Danmarks største dyreven

De fleste børn er vilde med dyr – og de fleste børn er endnu mere vilde med at få det formidlet af Danmarks dyreven nr. 1.

I år kan gæsterne nemlig se frem til at opleve Sebastian Kleins besøg, der i mange har har skabt nogle af de allerbedste tv-programmer for børn.

Sebastian Kleins Dyrskuesjow er skræddersyet til dyrskuets publikum og bliver fyldt til randen med skøre påfund fra ikonets finurlige hjerne.

På hidtil uset vis formår Sebastian at blande den helt rigtige cocktail af tv, cirkus, dans og komik.

Selv de voksne må give efter for latterkramperne, når Sebastian går amok.

Sebastian Klein kan opleves søndag d. 16. juni fra 11-13.

Åbningstiderne er: 

Fredag den 14. juni kl. 08.00 – 18.00
Lørdag den 15. juni kl. 09.00 – 18.00
Søndag den 16. juni kl. 09.00 – 16.00

Billetter kan købes lige her. Bemærk at du kan spare 215 kr. ved at købe din billet online.

Find hele weekendens program lige her.

Del artikel

Andre læser også