Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gourmet og vin ad libitum for 499 kr: Det Glade Vanvid åbner i Odense

Af Emil Kjær Jørgensen
Det Glade Vanvid i Randers
Det Glade Vanvid i Randers

Førstesalen på den attraktive adresse Vestergade har stået tomme har siden China Wok House lukkede ned i maj 2021, men nu sker der ting og sager.

Til sommer åbner Det Glade Vanvid en helt ny restaurant på lokationen. Det bekræfter marketingschef Camilla Schmidt Lauridsen over for MigogOdense, efter Fyens Stiftstidende tidligere på dagen kunne fortælle det.

Det Glade Vanvid har gjort sit indtog i store dele af de større danske byer med et enkelt koncept: En helstøbt gourmetoplevelse. Vin og øl ad libitum. 499 kr.

Ja, det lyder næsten som det glade vanvid, og dét er da også netop navnet på Brødrene Kochs ekstremt populære restaurantkoncept, der har stor succes i både København, Århus, Randers, Viborg og Aalborg.

Det er de kendte kokkebrødre Lasse og Michael Koch, der står bag Det Glade Vanvid.

Sådan fungerer konceptet

Vores søstermedie MigogAalborg har tidligere talt med Lasse Koch om konceptet.

“Vores overordnede mål er at skabe den ultimative oplevelse for gæsten. Der er tænkt over hver en detalje – fra musikken, akustikken, temperaturen på vinene, komforten i stolene og naturligvis maden på tallerknen,” forklarede Lasse, da de åbnede i Aalborg.

En aften på Det Glade Vanvid starter præcis kl. 18.30, hvor alle gæster ankommer på samme tid.

Derefter har man bordet hele aftenen (til kl. 21.30 tirsdag-torsdag og helt frem til kl. 22.30 fredag-lørdag), og der er derfor hverken mulighed for at droppe ind fra gaden eller komme ind senere end kl. 18.30.

Det hele er timet og tilrettelagt, sådan at alle gæsterne får den samme, gode oplevelse.

Aftenen starter altid ud med en appetizer og sprudlende cava (eller et alkoholfrit alternativ), inden man bliver præsenteret for tre serveringer i løbet af aftenen.

Menuen skifter op til syv gange årligt, og maden udvælges nøje efter råvarernes kvalitet og hvilken sæson, vi er i.

“Vi har 25 års erfaring fra kokkescenen i ind- og udland, og vi har efterhånden ret godt styr på, hvad der smager godt.

Vores stil er derfor meget personlig, og den tager udgangspunkt i, at man altid får præsenteret mad, der virkelig smager af noget,” forklarer Lasse

På trods af den ambitiøse tilgang til den gastronomiske oplevelse, skal man dog ikke frygte at gå sulten fra Det Glade Vanvid.

“Det skal ikke være sådan, at man er nødt til at tage et smut forbi pølsevognen bagefter,” fortæller Lasse med et grin.

“Vi har justeret retterne således, at både den unge kvinde og den sultne håndværker kan blive mætte.”

Hvis alt går efter planen åbner restauranten 1. juni.

Læs mere om konceptet her.

Del artikel

Andre læser også