Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dét kan du foretage dig, når nu der ikke er meget liv i Odenses gader herunder Corona

Af Redaktionen

Odense er en by med meget liv, mange begivenheder og generelt en masse spændende, sjove indbyggere som virkelig er vilde med byen. Herunder pandemien har det i den grad sat sine præg på den ellers begivenhedsrige by, og derfor er det vigtigt at vi ved, hvad vi kan foretages os nu hvor alle begivenheder er aflyste og vi ikke kan få lov at handle i en masse sjove forretninger. Så hvad kan du foretage dig her under lockdown?

Bestil lækker mad fra asiatisk supermarked

For mange bliver det hurtigt svært at blive ved at være kreativ ift. Hvad vi skal foretage os, når nu vores normale hverdag er langt fra normal i øjeblikket. Men heldigvis kan du her i artiklen læse mere om, hvad du kan foretage dig, som du måske ikke have tænkt over. Vi er mange som bruger meget tid og mange kræfter på at være kede af den nuværende situation i verden, og hvordan den påvirker os alle. Men selvom det er svært, så er det enormt vigtigt at vi husker at finde den positive attitude frem, for ellers bliver det pludselig nogle endnu længere måneder. Så hvad kan du foretage dig? Selvom vi ikke må se særlig mange mennesker i øjeblikket, så er det en god idé at holde sig social med dem der er i din boble. Vi er mange som bliver lettere ensomme herunder Corona, og derfor er dét at se de venner vi nu kan, en god måde at undgå ensomheden for meget på. I kan eventuelt overveje at bestille noget lækker mad fra det asiatiske supermarked, når nu det i øjeblikket ikke er muligt at gå ud at spise. Du finder en masse lækkert asiatisk mad ved at klikke på det overstående link, så det er lige før du glemmer, at du ikke sidder på en restaurant og spiser det.

Mærk efter hvad du har brug for

Det kan være enormt frustrerende at føle, at vi ikke kan komme andre steder hen end udenfor eller derhjemme. Derfor kan du overveje om ikke du bør invitere de venner over, som befinder sig i din boble. Kvalitetstid med venner er enormt vigtigt, og så er det næsten underordnet hvor I befinder jer henne. Det kan både foregå over zoom, men hvis I bestemmer jer for at I gerne vil mødes og lave noget sammen, så kan du her på siden finde nogle gode råd til, hvordan I kan få en hyggelig aften, selvom der stadigvæk er restriktioner. Som nævnt, så påvirker Corona tiden os forskelligt, og det er derfor vigtigt at mærke efter hvad du har brug for. Hvis du har brug for at se nogle venner i din boble, så er det dét du bør prioritere, og hvis du har brug for at være lidt alene men være struktureret, så er det dét du skal gøre. Corona påvirker os forskelligt alt efter personlighedstype, så mærk efter om det er en gåtur i Odenses gader du har brug for, eller om det er en hyggelig aften med en god veninde.

Del artikel

Andre læser også