MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dét kan du lave i efterårsferien

Af Annoncør

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder en masse spændende aktiviteter i Odense. Fyns største by sørger nemlig for, at den odenseanske befolkning kan få en god efterårsferie med en masse dejlige oplevelser i selskab med familie og venner.

Hvis du er ny i Odense kan det dog godt være en anelse forvirrende at finde ud af, hvad der er af muligheder. Selvom Odense kun er Danmarks tredjestørste by, er det alligevel nemt at fare vild i mulighederne for gode efterårsoplevelser. Derfor får du i de følgende to afsnit af denne artikel et par tips og tricks til, hvad du kan bruge din efterårsferie i Odense på.

Kulturelle tilbud

Kulturen i Odense spænder bredt, og derfor er der med garanti også noget til din smag. Oplev Danmarks Jernbanemuseum i efterårsferien hvis du er interesseret i gamle toge. Hvis du klikker på linket, kan du læse mere om de særlige aktiviteter, som Danmarks Jernbanemuseum tilbyder i efterårsferien, så dig og familien kan planlægge besøget.

Tæt på Danmarks Jernbanemuseum finder spillestedet Posten, hvor du kan gå på opdagelse i forskellige musikalske genre. Her finder du alt fra hård rock til blid pop. Du kan selvfølgelig også gå på opdagelse i gågadens mange butikker, men det kræver, at du i forvejen har investeret i en solid efterårsjakke.

Naturoplevelser i og omkring Odense

Selvom temperaturen er blevet væsentligt lavere siden i sommers, kan du sagtens gå på opdagelse i Odenses mange naturområder. Du kan eksempelvis gå en lang tur ved åen, som går tværs gennem byen. Her er der anlagt stier i mange kilometer. Fra centrum finder du stierne ved Munke Mose, som ligger ved Odense Åfart. Du kan også gå på opdagelse i Elmelundsskoven, som er et skønt naturområde i udkanten af Bolbro.

Del artikel

Andre læser også