Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gavehjælp og hyggelige aktiviteter: Det kan du opleve i Magasin i julen

Af Redaktionen

Nu nærmer juletiden sig, som for de fleste indebærer familietid, søde sager og massevis af hygge.

I Magasin er julen noget helt særligt, og derfor kan odenseanerne blandt andet se frem til hyggelige events, bæredygtig julegaveindpakning og personlige services, som gør juletiden både lettere og sjovere.

“Julen er altid en helt speciel tid i Magasin, og vi glæder os til at hjælpe vores kunder med alt lige fra julegaveindkøb til at finde det perfekte juleoutfit – også selvom højtiden i år ikke byder på de traditionelle julefester,” siger Sofie Andreassen, der er Store Manager i Magasin Odense.

I år er julen i Magasin desuden ekstra grøn, og alle julegaver vil således blive pakket ind i bæredygtigt, genanvendeligt papir, således man kan få pakket sine gaver flot ind med god samvittighed.

 Personlig gavehjælp

De fleste elsker at give gaver, men det er ikke altid lige nemt at vælge de helt rigtige. Heldigvis er der hjælp at hente hos Magasins gaveshoppere, som står klar med inspiration til årets julegaveindkøb:

“Vores gaveshopper-koncept gør det nemmere at finde de helt rette julegaver. Det kan både være i form af inspiration til årets gaver, eller at shopperen udfører alle indkøbene, hvis man for eksempel gerne vil spare tid eller helst ikke vil bevæge sig for meget udendørs i denne coronatid,” forklarer Sofie Andreassen.

Magasins gaveshopper-koncept er gratis og kan bookes på forhånd på Magasin.dk, og det er også muligt at få hjælp, når man befinder sig i butikken.

Masser af juleaktiviteter

Tiden op til jul byder desuden på masser af hyggelige juleaktiviteter i Magasin. Den 20. november inviterer Magasin for eksempel til ”pyjamasparty”, hvor hele familien har mulighed for at få personligt print på sin julepyjamas.

Hver fredag i december vil der desuden være flødebolletårne, hvor 15 heldige vindere forkæles med lækre flødeboller. Der vil også være mulighed for at få tips og tricks til julemaden og naturligvis få lækre smagsprøver.

“De fleste af os trænger til lidt ekstra forkælelse i denne specielle tid, og derfor ryster vi i år posen og præsenterer en række hyggelige aktiviteter for store og små – naturligvis med alle nødvendige forbehold.

Vi glæder os til at byde indenfor til en hyggelig juletid med alt, hvad den indebærer af julegodter, juleeventyr for børnene, masterclasses for makeupinteresserede og meget mere,” slutter Sofie Andreassen.

Magasin.dk og med Magasins Goodie-app er det muligt at blive løbende opdateret om de forskellige events.

Del artikel

Andre læser også