Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det rette udstyr til den aktive byboer

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret 

Hvis du er et aktivt bymenneske, har du sikkert en cykel du bruger dagligt som transport til og fra arbejde. Måske har du endda en mountainbike, der er et oplagt valg, hvis du også bruger din cykel til motion i fritiden. At køre mountainbike er blevet en populær sport, og måske tiltrækkende for dig der bor i byen, fordi du kan komme ud i naturen. Men uanset om du bruger din cykel som transportmiddel eller fræser derudaf ude i skovene, så er cykelhjelmen en nødvendighed. Cykelhjelmen beskytter nemlig dit hoved, hvis du skulle være så uheldig at falde, hvad end det er på asfalt eller skovbund. 

Mountainbike cykelhjelme kan bruges både i by og natur 

At køre derud af på din mountainbike er en befriende oplevelse og et afbræk fra det hektiske byliv. For når du kører på din mountainbike kommer du ud i naturens ro og bliver udfordret af ruter i ofte svært fremkommeligt terræn. Du får forbedret din koordination og dit kredsløb, men når du kører mountainbike skal du konstant være opmærksom på terrænet, der byder på udfordringer som grene, sten og skarpe sving. Det er her mtb cykelhjelme kan redde dig for at komme slemt til skade, hvis du skulle være så uheldig at falde over en af naturens forhindringer. En mtb cykelhjelm er også smart, fordi den dækker mere af hoved og ansigt end en almindelig hjelm – derfor får du ikke mudder eller grene i ansigtet, når du cykler. Find din næste mtb hjelm på eCykelhjelm, hvor du får du hjelme i alle størrelser. 

Varme læderhandsker er et must 

Når du cykler, bliver dine hænder udsat for vind og vejr, og i de kolde måneder kan det føre til ru og tørre hænder. Hvis du er et aktivt menneske, der holder af at bruge cyklen til din daglige transport rundt i byen, er et par skindhandsker i god kvalitet perfekte til at holde din hænder varme i de kolde måneder. hestra handsker fra Freja Skind er praktiske og moderne handsker til både mænd og kvinder. Hestra handsker findes i mange forskellige modeller, i både læder og skind, så du kan finde en model, der passer til din hånd. Du kan købe både fingerhandsker og luffer, som findes i et bredt udvalg af farver, for eksempel mørke brun, lys brun, orange eller grøn. Du er derfor sikker på at kunne finde en handske, der matcher dit outfit, næste gang du skal cykle til din kaffeaftale, på shoppingtur eller måske skal på en gåtur med din date.

Del artikel

Andre læser også