Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det sidste skub til din aflevering

Af Redaktionen

Annonce

Om du går på STX, HF eller sidder med en Convenience afsætning opgave på din HHX, så tør jeg med garanti godt at sige: Inspo kan rede din røv mere end du tror. For mange unge har for store forventninger til dem selv og det niveau de skal præstere, og ender for ofte med at overanalysere en opgave der trækker ud til sent om aftenen. Denne belastning er på ingen måder god for de unge gymnasieelever. Men det er svært for de unge at finde sig til rette, og acceptere at alt ikke nødvendigvis skal være perfekt. Da vi netop lever i et samfund præget af eliteudøvere og spirende talenter til højre og venstre.

I et samfund som det danske hvor kravene er enorme og de unge bliver stresset over leverancen af deres opgaver, er der brug en ven der kan hjælpe de unge. En kammerat der kan lægge en hånd på skulderen og sige, at det er godt nok og at du fortjener en pause. Den ven de unge mangler er Inspo.

Inspo er et online website der tilbyder studiehjælp i form af tusindvids af skoleopgaver. Der er hjælp til studerende på både STX, HTX, HHX og HF. Så du skal ikke længere frygte for dit liv, når du sidder sene aftener og stresser over en opgave, der ellers er meget simpel. Brug Inspo til at slippe af med præstationsangsten og fortæl dig selv, at det du skriver og gør, det er godt nok.

Med et abonnement på Inspo vil det hurtigt gå op for dig hvor lidt der egentlig kræves af 10- og 12-talselever. Med abonnement vil du få adgang til tusindvis af afleveringer der ligger til 10- og 12-taller, så sidder du en aften og føler at du ikke kan komme videre, så er du blot et par klik væk fra inspiration på Inspo. Den inspiration du finder vil være en åbenbaring for dig, du vil indse at det eneste du manglede var et lille skub fra en troværdig ven. Et lille skub i form af en hånd på skulderen. En hånd på skulderen der fortæller dig, at det du har lavet er godt nok, og at det sidste du mangler ligger lige for øjnene af dig.

Det der skal siges med disse ord, er blot at unge er bedre og stærkere end de selv ved. Der er så mange unge der føler det ikke er godt nok det de laver, da de netop har en forestilling om det ekstremt høje niveau alle andre leverer. Men sådan er det slet ikke i virkeligheden. Hvis alle bare kunne læse hinandens afleveringer, og se deres egen aflevering med andres øjne. Så ville det hurtigt gå op for dem, hvor dygtige og gode de er hver og især. Derfor skal unge gymnasie- og hf-elever bruge Inspo, for her kan de netop læse andres opgaver og få den inspiration de mangler.

Del artikel

Andre læser også