Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det siger “pling”: Ny undersøgelse viser stor tilfredshed med rejsekortet på Fyn

Af Redaktionen

Det er i dag lidt over tre år siden, at de første passagerer med det velkendte ”pling” kunne checke det blå rejsekort ind i alle FynBus’ grønne busser.

Indførslen af rejsekortet betød, at tusindvis af fynboer kunne opleve, hvor nemt, billigt og smart rejsekortet er.

Tilfredsheden med rejsekortet var da også stor i 2017, hvor mere end 93.000 af fynboerne sagde ja tak til kortet – et tal som i 2018 og 2019 blev stadig større.

Den seneste tilfredshedsundersøgelse fra 2019 taler også sit tydelige sprog. Hele 78 % af rejsekortbrugerne mener, at rejsekortet gør det nemt at bruge den kollektive trafik.

Odense: Fynbus holdeplads nord ved Odense Banegårdcenter OBC. Foto: Robert Wengler

Rejsekortets mange fordele

Der er især to ting, som fynboerne virkelig godt kan lide ved rejsekortet. Det er nemt og billigt at bruge kortet.

Rejsekortet samler nemlig, i ét kort, din billet til bus, tog, metro og letbane i hele Danmark.

Med kortet i hånden skal du hverken holde styr på zoner, kontanter eller billetter. Det eneste du skal huske, er at checke ind og ud, når du rejser.

Skal du udforske Odenses kulturelle og kulinariske oplevelser?

Så er rejsekortet din garanti for, at du stort set altid får din rejse til den billigste pris, når du sætter dig til rette i bussen.

Tro det eller ej, så sparer du penge allerede fra din første rejse. Derudover byder kortet på yderligere 20 % rabat uden for myldretiden og i weekenden.

Opdager du, at der er lavvande på rejsekortsaldoen, kan kortet tilmed klare en optankning helt automatisk, hvis du ønsker det.

Skulle panikkens koldsved melde sig på dit ansigt, fordi du har glemt at checke ud i bussen, skal du ikke blive bekymret.

Med Check Udvej-appen på din telefon klarer du nemt dit check ud, hvis glemsomheden har ramt dig på rejsen.

Hård fødsel, lykkelig historie

Rejsekortet har dog ikke altid været lutter fest og glade dage. Da kortet blev lanceret i 2010, havde kortet stærk modvind op ad opstartsrampen.

Det oplevede fynboerne dog aldrig. FynBus gik først på rejsekortet i 2017, hvor billetsystemet for længst var gennemtestet og havde rystet alle børnesygdommene af sig.

Odenseanerne og resten af fynboerne har her i 2020 i høj grad taget rejsekortet til sig. Langt de fleste rejser i busserne starter i dag med et pling og et ønske om en god rejse.

Sidder du tilbage og tænker, at du betaler for meget for din billet i bussen? Så skulle du tage og bestille dig et rejsekort her eller besøge FynBus’ kundecenter.

Del artikel

Andre læser også