MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal du lave i weekenden

Af Redaktionen

Hvis du har en weekend, hvor kalenderen er tom, er du måske begyndt at kede dig.

Hvis du gerne vil undgå at ligge og falde sammen i sofaen hele weekenden, kan du her få nogle forslag til, hvad du så kan foretage dig.

Giv dig selv lov

Hvis du er typen, der plejer at have en fuld booket kalender og bedst kan lide at have noget at se til hele tiden, kan det være meget godt bare at tage én eller to dage, hvor du ikke har de vilde planer.

Du skal huske at give dig selv lov til at slappe af og ikke have dårlig samvittighed over at slappe af en gang imellem.

Læn dig tilbage og se nogle afsnit af din yndlingsserie eller sid og odds på nogle sportskampe, hvis du kan lide sådan noget.

Hvis du spiller på Unibet for første gang, vil du få en Unibet bonus, så du har endnu flere penge at spille for. Når du endelig giver dig selv lov til at slappe af, skal du bare sørge for at lave noget, som du hygger dig med.

Invitér en ven eller veninde med på café

Har du en ven eller veninde, som du ikke har set længe, kunne denne weekend være den, hvor du inviterer ham/hende med på cafe. Så er der tid til at snakke løs om alt det, der er sket siden sidst.

I kan bare sidde og nyde en lækker middag eller en kop kaffe.

Ordn det du aldrig får gjort

Har du nogle praktiske ting derhjemme, som du bliver ved med at udskyde, fordi tiden eller motivationen ikke rigtig er der, kan du ordne det i denne weekend.

Det er måske ikke de fedeste opgaver, men til gengæld vil det være rigtig fedt bagefter, når det er væk fra to-do-listen.