Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal du lave på en sjov weekendtur til Odense

Af Redaktionen
Foto: Odense ZOO
Foto: Odense ZOO

Drømmer du om at komme på en forlænget weekend til Odense, eller har du allerede booket din tur til Fyns smukke storby, kan du godt begynde at glæde dig.

Vi har her samlet et par tips til, hvad du kan få tiden til at gå med, mens du er i Odense.

Hvis du drømmer om en weekendtur til Odense, men ikke har penge til det, så lån penge nu og tag dig den frihed at komme afsted inden for den nærmeste fremtid. Det skylder du dig selv, hvis du ikke før har været i byen.

H.C. Andersen

Først og fremmest er Odense jo hjembyen for vores allesammens digter H.C. Andersen.

Du kan blandt andet besøge hans gamle barndomshjem, mens du er i byen, eller du kan besøge hans berømte statue, som turister verden over drager til Odense for at opleve – blandt andet på digterens fødselsdag, som hvert år trækker mange mennesker til.

Har du aldrig gået i fodsporene på H.C. Andersen, bør du ikke snyde dig selv for at komme helt tæt på Danmarks største forfatter gennem tiden.

Odense Zoo

Er du til dyr, kan du også vælge at tage en tur forbi Odense Zoo, som altid er et besøg værd. Her kan du komme helt tæt på de mange eksotiske skabninger, og der er altid åbent, så uanset hvornår du kommer forbi på året, har du mulighed for at komme en tur i Odense Zoo.

Det er også det perfekte sted at tage hen, hvis du har børnene med på tur. De vil elske at komme en tur ind at hilse på de mange dyr, du finder i haven. Det er en udflugt for hele familien, og alle kan være sikret en forrygende dag.

Odense Boldklub

Er du glad for fodbold, kan du jo også vælge at undersøge, om der er hjemmebanekamp på Odense Stadion, mens du er i byen. Odense Boldklub er en af landet største og ældste fodboldklubber, og de har lagt græs til mange store fodboldoplevelser gennem tiden.

Det kan jo være, du er heldig at komme forbi i lige netop en weekend, hvor de spiller hjemme, og så er det jo bare med at anskaffe dig en billet, så du kan komme en tur på stadion og se byens stolthed spille kamp.

Shopping

Sidst, men ikke mindst, er Odense også den perfekte by til shopping. Der er mange butikker, du kan gå at ose i, og der er masser af muligheder for at bruge mange penge. Lån penge online hvis du ikke har råd til lommepenge, når du skal til Odense.

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan købe, når du er i Odense. De har mange af de største brands og butikker, så du skal ikke være bange for, at du løber tør for shoppingmuligheder, mens du er i byen.

Del artikel

Andre læser også