MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det vi taler om: Populært radioprogram gæster Odense

Af Stine Kjølby Christensen

Sladderen kommer til Odense Alt fra kongehus til kendisser og toppolitiker kommer under skarp behandling, når ’Det vi taler om’ gæster Odense d. 14. oktober med liveshow på Magasinet.

Elsker du også sladder? Så kan du godt glæde dig.

For d. 14. oktober kommer – med deres egne ord – “Danmarks bedste sladdermagasin” til Odense, hvor de vil sætte fut under sladderen live på Magasinet.

“Vi skal sladre, grine upassende højt, have fællesskåle og ganske enkelt et gedigent brag af en aften, fortæller showets vært,” Ditte Okman.

Torsdagsbar og sladderier

“Det vi taler om” havde sin debut på radiokanalen Radio24syv, men da den blev lukket ned, flyttede programmet til BT, hvor de hver fredag sender live på bt.dk. Showet kan desuden høres som podcast.

Men nu kan du altså også opleve det skarpe hold tage ugen ’det vi taler om’ historier under kærlig, provokerende og skarp behandling live.

“Jeg håber, at publikum vil tage deres bedste torsdagsbartøj på, deres mest overgearede humør og for Guds skyld komme på fuld mave, hvis de ikke skal sejle hjem.

Til gengæld lover jeg at stille op med et særdeles veloplagt og velorienteret panel, som sammen med jer vil sladre kongehus indefra, politikerne bag murene og alt det skøre og kulørte, der aktuelt udspiller sig i ugen.

Vi ved det hele – og mere til.

Og vi glæder os sindssygt meget til at komme til Odense og skåle med Danmarks bedste lyttere,” lyder det fra Ditte Okman.

Showet finder sted på Magasinet d. 14. oktober kl 19. Billetter kan købes på www.allthingslive.dk

Del artikel

Andre læser også