Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette kan du gøre for at skåne miljøet i din hverdag

Af Annoncør

I løbet af de seneste par år er der blevet præsenteret flere og flere tiltag, som skal medvirke til at skåne miljøet. En stor del af miljøbelastningen kommer fra vores forbrugsvaner, og hvis vi kan formå at ændre disse, er det i høj grad noget, der kan have en positiv indvirkning på vores samlede miljøaftryk i Danmark.

De små ændringer kan skabe store forandringer

Det er ikke nogen hemmelighed, at miljøet i stigende grad bliver påvirket af store og internationale aktører. Det kan være alt fra de store Tech-virksomheder til virksomheder, der beskæftiger sig med fossile brændstoffer og tilsvarende elementer. I sådanne tilfælde kan det være svært at overbevise sig selv om, at ens små ændringer i hverdagen kan gøre en forskel. Men det kan de.

Hvis alle sammen begynder at leve mere bæredygtigt og træffe grønnere beslutninger i deres hverdag, er det noget, der kan være medvirkende til at skabe forandringer.

Det betyder ikke, at vi skal ændre vores måde at leve på. Vi skal blot være bedre til at overveje at mere bæredygtige alternativer, når vi træffer beslutninger. Det kunne eksempelvis være en gennemstrømsvandvarmer, som er en mere miljøvenlig løsning end mange af alternativerne på markedet.

Skab sunde og velholdende vaner

Når man ønsker at foretage ændringer i den måde, man laver på, handler det i høj grad om at skabe sunde og velholdende vaner. Hvis du eksempelvis ønsker at spise mindre oksekød, betyder det ikke, at du skal afskære dig fra alt oksekød fra den ene dag til den anden. Det handler blot om at skære ned på dit forbrug.

Hvis du er vant til at spise oksekød 2-3 gange i ugen, er det bedre, hvis du kun spiser oksekød 1-2 gange om ugen. Det behøves ikke være skelsættende, før det kan gøre en forskel.

Del artikel

Andre læser også