MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette skal du gå efter, når du vælger flyttefirma

Af Redaktionen

Der er mange ting, der skal gøres og holdes styr på i forbindelse med en flytning – hvad end det er til en anden bolig i den samme by, eller det er en langdistanceflytning til en helt ny by, som eksempelvis Odense. 

 Annoncørbetalt indhold leveret af  HCAndersensFlytteFirma.dk 

Mange søger derfor hjælp ved et professionelt flyttefirma, der kan tage det tunge læs og sørge for, at alle møbler og ejendele kommer sikkert fra A til B. Dermed bliver flytteprocessen så gnidningsfri og effektiv som muligt, og du har mere overskud til at gå i gang med dit næste eventyr og komme på plads det nye sted.  

Vælg et erfarent og troværdigt flyttefirma med en fast pris 

Når du har besluttet dig for at få professionel flyttehjælp er næste skridt, at du skal vælge hvilket flyttefirma, der skal klare opgaven for dig.  

Det kan være en jungle at finde ud af og der er mange flyttefirmaer at vælge imellem. Derfor har vi her oplistet nogle punkter, som vi vil anbefale dig at gå efter, når du skal vælge det rigtige flyttefirma. 

Gå efter: 

  • Et flyttefirma med erfarne, effektive og troværdige flyttefolk 
  • Tilbud om gratis besøg af en flyttekonsulent 
  • Et flyttefirma uden starttillæg og kilometertæller  
  • Et fast uforpligtende tilbud 
  • Forsikring i henhold til forsikringsloven 
  • Leje af flyttekasser 

Læs mere her eller få allerede nu et uforpligtende tilbud på din flytning. 

Det kan betale sig at få besøg af en gratis flyttekonsulent 

Når du vælger et flyttefirma med en flyttekonsulent, slipper du for at betale for for meget eller få en for lille flyttebil eksempelvis. Flyttekonsulenten vil besigtige dit flyttelæs og med sin erfaring vurdere, hvor stor en flyttebil, hvilket udstyr og hvor mange flyttefolk, der er brug for til netop din flytning.  

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er besøg af en flyttekonsulent en del af deres tilbud, samtidig med at du undgår skjulte tillæg. I stedet får du en fast billig pris, så du ved præcis, hvor meget flytningen kommer til at koste.  

Vælg flyttefirma efter dit behov 

Det kan også være en god idé at vælge flyttefirma i forhold til hvor meget hjælp, du har behov for. Er det blot selve den fysiske flytning fra den tidligere adresse til den nye? Eller har du behov for en større pakkeløsning, hvor du fx også får flyttekasser og hjælp til ned- og udpakning med i prisen?  

Hvis dette er tilfældet, kan H.C. Andersens Flyttefirma A/S også være behjælpelige. Deres erfarne og troværdige flyttefolk har stor erfaring med alle dele af en flytning og kan tilmed tilbyde slutrengøring eller opbevaring af møbler og ejendele.  

Få en eventyrlig flytning 

Der er altså nogle ting, du skal være opmærksom på, når du vælger flyttefirma, men det er muligt at få al den hjælp, du har brug for til en billig pris. På den måde har du overskud til at påbegynde næste kapitel i dit eventyr. 

Del artikel

Andre læser også