Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette skal være i fokus, når du køber ny seng

Af Annoncør

Når du skal købe ny seng, kan det virke en kende uoverskueligt. Der er nemlig rigtig mange at vælge mellem. Derfor kan det også være svært at vurdere, hvilken seng, der er den rette for dig. Dette er især gældende, hvis du ikke, hvilke aspekter, du skal vælge ud fra.

Sengene adskiller sig fra hinanden på mange punkter, men der er især tre ting, du skal have fokus på, når du skal vælge. I forbindelse med købet af en ny seng, er det nemlig særligt vigtigt, at du har fokus på de tre nedenstående ting.

#1: Sengetype

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken type seng, du skal have. Der er flere muligheder i denne sammenhæng, da du kan vælge mellem en boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng. Der er fordele og ulemper ved dem alle, hvorfor du skal vælge med omhu.

Når du skal vælge mellem dem, er det vigtigt, at du har fokus på at vælge ud fra, hvad der giver bedst mening for dig. Langt de fleste ender dog med en kontinentalseng, da det er en sengetype, der byder på stor komfort.

#2: Fasthed

Det er også vigtigt at have fokus på at finde en seng med madrasser, der har den rette fasthed. Det er nemlig et punkt, hvor der er stor forskel på de mange senge. Når du skal vælge fasthed, skal du vælge ud fra din vægt – og her er det selvfølgelig vigtigt, at du ærlig overfor dig selv.

Fasthed er noget, der skal være i fokus, uanset hvilken type seng, du har i sinde at købe. Det er nemlig noget, der kan gøre en stor forskel på, hvordan det føles at sove i den konkrete seng. Sørg derfor for, at du får købt en seng, der bryster sig af at have den rette fasthed.

#3: Kerne i topmadras

Topmadrassen er prikken over i’et på din seng. Det er ganske vist en tynd madras, men det er dén, der leverer en stor del af sengens komfort og støtte. Derfor er det meget vigtigt, at du får købt en seng, der leveres med en topmadras, der har den rette kerne. Hvis du f.eks. er vild med, at du nærmest synker ned i din seng, skal du have en topmadras med kerne af memoryskum. Uanset hvad du har af ønsker i denne forbindelse, kan du finde noget, der falder i din smag hos Bedre Nætter. Her kan du nemlig selv sammensætte din seng

Del artikel

Andre læser også