Din guide til vinterferiens fester: Fra strandfest til afterski-party

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Foto: Heidi's Bier Bar.
Foto: Heidi's Bier Bar.

Hvis du er en af de heldige, som har vinterferie denne uge, kan du f.eks. bruge den på ugens mange fester rundt i byen. Og vi kan godt afsløre, at der er en masse at se frem til – lige fra strandfest og fastelavnsfest til Valentines romantik og afterski-fester.

Vi giver dig her et overblik over, hvilke af Odenses barer og natklubber, der holder ekstraordinært åbent henover vinterferien.

God fest!

Blasé Club

Blasé Club starter vinterferien med et brag af en fest i aften klokken 23, som bliver holdt på Odenses største natklub Nunchi på Overgade.

90 personer har allerede tilkendegivet på Facebookbegivenheden, at de kommer, og 120 er interesseret, så mon ikke det nok skal blive en vild mandagsfest?

Musikken bliver leveret af de to odenseanske DJ’s Hamdernicolai og Amin Safari, som også er folkene bag Blasé Club.

Aldersgrænse 18+.

Foto: Blasé. Fra en af Blasés tidligere fester, hvor Vild Smith optrådte.

LA Tequila Bar

Det er koldt udenfor, men du kan bruge vinterferien på at drømme dig til varmere himmelstrøg. Byens strandbar nr. 1 inviterer nemlig indenfor i varmen. De har åbent hver aften fra tirsdag til lørdag, så du kommer ikke til at kede dig.

Hver aften i vinterferien byder på forskellige temaer:

 • Tirsdag: I morgen er der gratis Cup Games på LA Bar, hvor du og dine venner kan dyste i forskellige spil som f.eks. Beer Pong, Flip a Cup, Movin’ on up og Cup Collection.
 • Onsdag: Quiz.
 • Torsdag: Klub Fiesta inviterer til fastelavnsfest med alt, hvad det indebærer af fastelavnsboller, fri bar og katten af tønden.
 • Fredag: Livredder special.
 • Lørdag: Booker Event // College Party. Mere info kommer (følg med på deres Facebookside).

Aldersgrænse 20+ alle dagene.

Foto: LA Tequila Bar.

Nunchi

Hvem siger, at Valentines Day og en god bytur ikke kan gå hånd i hånd? Det mener de i hvert fald godt, det kan på Odenses største natklub Nunchi. På onsdag inviterer de nemlig til en romantisk aften, som er dedikeret både til dem, der har fundet kærligheden, og dem, der ønsker at møde deres næste kærlighed. Musikken leveres af Leo Rebaz, Amin Safari og HamDerNicolai.

Aldersgrænse onsdag er 18+.

Udover deres onsdagsfest holder Nunchi som sædvanligvis åbent lørdag, men der bliver intet sædvanligt over denne uges lørdagsfest. Den populære DJ-duo TooManyLeftHands gæster nemlig klubben og sørger for en lækker musikalsk oplevelse.

Aldersgrænse lørdag er 20+.

Læs mere om Nunchi i vores artikel her.

Leo Rebaz bag den store DJ-pult på Nunchi.

Heidi’s Bier Bar

Heidi’s holder åbent hver aften fra onsdag til lørdag i vinterferien. Så selvom du måske ikke er en af de heldige, der skal tilbringe ferien på en østrigsk piste med tilhørende afterski, kan du alligevel få en bid af afterskistemningen. På Heidi’s kan du nemlig opleve ægte afterskistemning med 4-liters øltårn og jägerbombs serveret af værtinder i tyrolerkjoler.

Hver aften i vinterferien byder på forskellige temaer:

 • Onsdag: Strawberry Daiquiri til 20 kr. mellem klokken 20 og 24 og Fri Gin Hass hele natten til 99. (Skal købes inden kl. 01).
 • Torsdag: Smirnoff pong turnering.
 • Fredag: Cocktailbar og singlefest. Alle cocktails koster 25 kroner indtil klokken 24.
 • Lørdag: Erdinger Photobooth tour rammer Heidi’s, og der er lørdagsfest med livemusik mellem klokken 22 og 24.

Aldersgrænse 20+ alle dage.

Foto: Heidi’s Bier Bar. Her ses deres berømte 4-liters øltårn.

Helt særligt juni-tilbud: Køb din Vi Elsker 90’erne billet inden sommerferien

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Vi Elsker 90’erne bliver årets største sommerfest i Odense, og MigogOdense er mediepartner på 13 timers total fest.

Forleden lagde den store 90’er karavane Rødovre ned med over 17.000 publikummer, hvor især Scooter, Vengaboys, Eiffel 65 og Boyzlife var helt forrygende.

Der har aldrig været et større line up på samme plakat af 90’er stjerner, og det har man i den grad også mærket i forsalget.

I Odense buldrer billetsalget også afsted, og der er ingen tvivl om, at odenseanerne glæder sig til det store show, hvor navne som Scooter, Cascada, Eiffel 65, Right Said Fred, Vengaboys og Boyzlife (sammenkobling af Westlife og Boyzone) er blandt hovednavnene.

Helt særligt juni-tilbud

I et forsøg på at melde udsolgt allerede før august har MigogOdense sikret sig et antal billetter, som vi nu de næste 14 dage kører som et helt særligt juni-tilbud.

Du sparer nemlig 100 kr. på Vi Elsker 90’er billetten, hvis du helt eksklusivt køber den igennem MigogOdenses særlige link lige her. 

Billetterne bliver dyrere hver måned frem til 24. august, så det er bare om at få fingrene i dem nu.

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

 • Daze
 • Scooter
 • Cascada
 • Eiffel 65
 • Right said Fred
 • Londonbeat
 • N-trance
 • Snap
 • Boyzlife
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat
 • DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Vengaboys
 • HIT N’HIDE
 • Vengaboys
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat. DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Voice of KLF
 • Danny Kool
 • Alice Deejay
 • Dario von Slutty
 • Da Buzz
 • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 24. august 2019
Hvor: Kongens Have
Billetterne koster med MigogOdenses link lige nu frem til 24. juni
549 kr. for en festbillet med 13 timers GIGA-fest
1199 kr. for Drink & Dance (fri bar) med 13 timers GIGA-fest
Køb billetter her

Har serveret mad i Odense siden 1965: Stadig håb for Under Lindetræet

Skrevet af: Michael Qureshi

I storhedstiden var Restaurant Under Lindetræet et fyrtårn i Odenses gastronomiske verden.

Siden har det været lidt op og ned for det hyggelige spisested. Lige nu er fremtiden dog meget uvis. Under Lindetræet er faktisk lukket efter forpagteren Brian Madsen efter 14 år i spidsen stoppede sidste dag i maj.

Under Lindetræet har serveret mad for gæster siden 1965, så er det en institution i byen, der er lukket. Men ejeren af bygningen satser ikke på, at det er permanent.

Han fortæller, at der har været dialog med flere interesserede, men det har hidtil ikke udmøntet sig i en aftale. Der er heller ingen garanti for, at man viderefører Under Lindetræet i sin oprindelige form.

“Jeg har ikke lagt mig fast, om det skal føres videre, som det er, eller om der skal ske noget nyt. Det kommer an på, hvad der er af muligheder. Dem vil jeg da forholde mig til,” siger ejer af bygningen, Jes Petersen, til fyens.dk

Kom som en bombe

Det kom som en bombe, da Brian Madsen meldte sin beslutning ud.

“De sidste 14 år har jeg dedikeret min tid og min karriere til at drive Restaurant Under Lindetræet, og det har været en fantastisk rejse, der har budt på et væld af gode oplevelser, og vi har i dag mange gæster hver eneste måned, som nyder alt fra vores topanmeldte – og næsten altid udsolgte – brunch til Eventyrmenuen om aftenen med de velafstemte vine til.

Men 14 år er også længe, at være det samme sted, og jeg kan mærke, at det for mig er tid til at prøve noget nyt, hvorfor jeg pr. 31. maj ikke længere vil drive Restaurant Under Lindetræet,” fortalte han dengang.

Jordbærfestival i næste uge: Hvem laver Odenses bedste jordbærkage?

Skrevet af: Redaktionen

Sommer er også lig med jordbær-sæson.

Det fejrer de hvert år i Tarup Center, hvor der pyntes op hele ugen, og der sker en masse aktiviteter med de lækre jordbær i fokus.

I år er ingen undtagelse, og i næste uge løber Jordbær-festivalen så af stablen i shoppingcenteret.

Som kulmination på ugen afvikles Odenses største jordbærkagedyst. Du kan være med, hvis du selv synes, du laver den vildeste jordbærkage.

Lørdag d. 29. juni kan alle der har mod på bagningens kunst aflevere en kage med jordbær som hovedingrediens samt opskrift mellem kl. 9-9.30.

Bedømmes af eksperter

Kagerne bedømmes af dommerpanelet, som består af konditor Pia Grønnegaard som til dagligt underviser i konditorlinjen på Kold og konditor Charlotte From Sveistrup fra Bæk’s Konditori.

Der vurderes på udseende, konsistens og smag.

Fra Kl. 12.00 kåres tre vindere, der alle kan se frem til flotte præmier.

Førstepræmien er et gavekort på 3000 kr. til Tarup Centers butikker. Hvis man vil deltage, skal man senest på fredag d. 21. juni tilmelde sig på konkurrence@tarupcenter.dk.

Det oplyser Tarup Center.

Hvis man ligefrem vinder har Tarup Center eller måske nogen fra dommerpanelet ret til at sætte vinderkagen i produktion.

Professionelle i konditorbranchen kan ikke deltage.

Du kan læse mere om reglerne her

Blandt Odenses bedste burgere: Vind en aften for 4 personer på Burger Shack

Skrevet af: Redaktionen

Der er efterhånden så mange burgersteder i Odense, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der lige passer ind i ens personlige smag.

I april lavede vi så den helt store Burger-tour i samarbejde med vores medejere Gastromand, der har en af Danmarks største madblogs.

Her fik vi kåret Odenses bedste burgere – du kan læse guiden her.

Burger Shack har fået en glimrende start som Odenses nye favorit burgerjoint.

Gode detaljer på burgeren og fritterne

Blandt andet skrev vores anmelder følgende;

Når du træder ind i en af de to restauranter, får du lidt træhyttestemning.

Stolene er slidte, og det samme look går igen på borde og andre ting, men bare rolig – det er meningen.

Menukortet er overskueligt, for der er egentlig ikke synderlig meget at vælge imellem.

Du kan få en burger med oksekød, kylling eller vegetarmulighed. Fritter kan købes til og også som menu med en valgfri drikkevare.

Selve bollen er blød og greasy. Bøffen er lyserød og har en god smag og duft af grill.

Grøntsagerne virker friske og sprøde, og det samme opleves når man vælger bacon til – og det gør man jo! Det skulle også være pickles i burgeren, og det kunne da også ses, men smagen var der ikke.

Vælger du deres fritter, så går du heller ikke helt galt i byen. Sprøde og godt krydret, samt drysset med parmesan – fin detalje.

Dip kan tilkøbes, og de har hver især også en god smag.

Burger og fritter fra Burger Shack.

Web: https://burgershack.dk/

Adresse: Englandsgade 2, 5000 Odense C + Vintapperstræde 6, 5000 Odense C

I anledning af at det er mandag, man skal have noget at se frem til den kommende weekend, så udlodder vi i samarbejde med Burger Shack 4 store burgermenuer til en god aften med venner/veninder/familie.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogOdenses Facebook mandag d. 17. juni kl. 19.10
Skriv mindst to du vil dele den lækre præmie med

Vi trækker en vinder på fredag d. 21. juni.