Din guide til vinterferiens fester: Fra strandfest til afterski-party

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Foto: Heidi's Bier Bar.
Foto: Heidi's Bier Bar.

Hvis du er en af de heldige, som har vinterferie denne uge, kan du f.eks. bruge den på ugens mange fester rundt i byen. Og vi kan godt afsløre, at der er en masse at se frem til – lige fra strandfest og fastelavnsfest til Valentines romantik og afterski-fester.

Vi giver dig her et overblik over, hvilke af Odenses barer og natklubber, der holder ekstraordinært åbent henover vinterferien.

God fest!

Blasé Club

Blasé Club starter vinterferien med et brag af en fest i aften klokken 23, som bliver holdt på Odenses største natklub Nunchi på Overgade.

90 personer har allerede tilkendegivet på Facebookbegivenheden, at de kommer, og 120 er interesseret, så mon ikke det nok skal blive en vild mandagsfest?

Musikken bliver leveret af de to odenseanske DJ’s Hamdernicolai og Amin Safari, som også er folkene bag Blasé Club.

Aldersgrænse 18+.

Foto: Blasé. Fra en af Blasés tidligere fester, hvor Vild Smith optrådte.

LA Tequila Bar

Det er koldt udenfor, men du kan bruge vinterferien på at drømme dig til varmere himmelstrøg. Byens strandbar nr. 1 inviterer nemlig indenfor i varmen. De har åbent hver aften fra tirsdag til lørdag, så du kommer ikke til at kede dig.

Hver aften i vinterferien byder på forskellige temaer:

  • Tirsdag: I morgen er der gratis Cup Games på LA Bar, hvor du og dine venner kan dyste i forskellige spil som f.eks. Beer Pong, Flip a Cup, Movin’ on up og Cup Collection.
  • Onsdag: Quiz.
  • Torsdag: Klub Fiesta inviterer til fastelavnsfest med alt, hvad det indebærer af fastelavnsboller, fri bar og katten af tønden.
  • Fredag: Livredder special.
  • Lørdag: Booker Event // College Party. Mere info kommer (følg med på deres Facebookside).

Aldersgrænse 20+ alle dagene.

Foto: LA Tequila Bar.

Nunchi

Hvem siger, at Valentines Day og en god bytur ikke kan gå hånd i hånd? Det mener de i hvert fald godt, det kan på Odenses største natklub Nunchi. På onsdag inviterer de nemlig til en romantisk aften, som er dedikeret både til dem, der har fundet kærligheden, og dem, der ønsker at møde deres næste kærlighed. Musikken leveres af Leo Rebaz, Amin Safari og HamDerNicolai.

Aldersgrænse onsdag er 18+.

Udover deres onsdagsfest holder Nunchi som sædvanligvis åbent lørdag, men der bliver intet sædvanligt over denne uges lørdagsfest. Den populære DJ-duo TooManyLeftHands gæster nemlig klubben og sørger for en lækker musikalsk oplevelse.

Aldersgrænse lørdag er 20+.

Læs mere om Nunchi i vores artikel her.

Leo Rebaz bag den store DJ-pult på Nunchi.

Heidi’s Bier Bar

Heidi’s holder åbent hver aften fra onsdag til lørdag i vinterferien. Så selvom du måske ikke er en af de heldige, der skal tilbringe ferien på en østrigsk piste med tilhørende afterski, kan du alligevel få en bid af afterskistemningen. På Heidi’s kan du nemlig opleve ægte afterskistemning med 4-liters øltårn og jägerbombs serveret af værtinder i tyrolerkjoler.

Hver aften i vinterferien byder på forskellige temaer:

  • Onsdag: Strawberry Daiquiri til 20 kr. mellem klokken 20 og 24 og Fri Gin Hass hele natten til 99. (Skal købes inden kl. 01).
  • Torsdag: Smirnoff pong turnering.
  • Fredag: Cocktailbar og singlefest. Alle cocktails koster 25 kroner indtil klokken 24.
  • Lørdag: Erdinger Photobooth tour rammer Heidi’s, og der er lørdagsfest med livemusik mellem klokken 22 og 24.

Aldersgrænse 20+ alle dage.

Foto: Heidi’s Bier Bar. Her ses deres berømte 4-liters øltårn.

Ny tradition på Odense Havn: Kom til julehygge med flæskestegssandwich og juleøl

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Der findes allerede rigtig mange danske juletraditioner, men nogle gange skal der også noget nyt til.

Hvad med flæskestegs-sandwich, økologiske juleøl, æbleskiver og brændte mandler på Odense Havn?

Restauranten Alfred og Kamilla og Munkebo Brewery er gået sammen om et jule-arrangement lørdag den 26. oktober, hvor netop disse lækre elementer kan nydes på Møllekajen 5, og de to restauratører håber på at skabe en årlig tradition.

Arrangementet foregår fra kl. 11.00 til 24.00 med gratis adgang for alle og gratis fadøl til de første 20 gæster.

Munkebo Brewery flyttede ind i et af de gamle pakhuse ved Odense havn i juni i år, mens Alfred og Kamilla allerede har været på havnen i halvandet år.

Juleøl frigives

De saftige flæskestegs-sandwich fra familierestauranten skal selvfølgelig nydes med noget koldt at drikke, og det står Munkebo Brewery for.

Bryggeriet frigiver årets juleøl, der bliver Noél – belgisk mørk ale med fennikelfrø, appelsinskal med en knivspids nellike – og Maple Winter Ale med ahornsirup, kanel og appelsinskal.

Øllene er skabt i samarbejde Genys Brewing Co. og er de første økologiske øl fra Munkebo Brewery.

Læs mere om jule-arrangementet her.

Hvad: Jul ved Odense Havn
Hvor: Møllekajen 5, 5000 Odense
Hvornår: Lørdag den 26. oktober, 11.00 – 24.00

Mørke afkroge og desperate skrig: Bryggeri bliver til rædselshus

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto
Arkivfoto

Halloween er måske en amerikansk opfindelse, men vi er blevet overordentligt glade for den uhyggelige højtid i Danmark.

Så glade at vi strømmer til diverse horror nights, skrækfester og gyserkavalkader, der ofte melder hurtigt udsolgt.

Albanibryggeriet sprang med på bølgen sidste år med deres rædselshus og i år er ingen undtagelse.

Fredag den 25. oktober og lørdag den 26. oktober samt fredag den 1. november og lørdag den 2. november forvandler bryggeriets lokaler sig igen til et hus fyldt med rædsler – og der er heldigvis stadig billetter.

Undervejs på turen gennem de mørke afkroge af bryggeriet, vil man kunne høre barnegråd, desperate skrig og raslende kæder; rygtet har det nemlig, at bryggeriet er hjemsøgt og for at slippe ud, skal du løse alle opgaverne.

Ikke for de sarte

Turene foregår på engelsk den 25. oktober og på dansk de resterende dage og er ikke for sarte sjæle.

Arrangørerne skriver, at det af sundhedsmæssige årsager ikke er tilladt at deltage, hvis man er under 18 år, er gravid, har epilepsi eller har et dårligt hjerte.

Der vil dermed være gys for alle pengene på Albanigade.

Hvad: Horror Night hos Albani
Hvor: Albanigade 20, 5000 Odense
Hvornår: 25-26 oktober, 1-2 november, 19:00 – 23:30

Billetter koster fra 200 kr og kan købes her.

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00